Linnen zakjes

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 86 product(en) in deze categorie
Filters Er is (er zijn): 86 product(en) in deze categorie

Elegante en heel solide zakjes van klassiek linnen. Elk linnen zakje in onze offerte wordt gekenmerkt door een ander buitenpatroon waardoor je de zakjes kan kopen met de specifieke inhoud in gedachte: geurbloemblaadjes, specerijen, aromatische kruiden enz.. De linnen zakjes zijn een schitterende manier om kleine voorwerpen op te bergen want elk zakje is voorzien van een touwtje van natuurlijk materiaal om het zakje te sluiten door het touwtje vast aan te trekken.

Dergelijke zakjes worden vaak in de keuken gebruikt: men bewaart er zout, bloem, kruiden en andere levensmiddelen die lang en draag gedroogd moeten worden, in – linnen vertraagt dit proces op natuurlijke wijze waardoor de producten erin langer vers blijven. Hierdoor kan men er eveneens bloemblaadjes en andere aangename, natuurlijke geuren in bewaren.

Linnen zakjes - groothandel

Hou je van tijdloze elegantie? We zijn er van overtuigd, dat het materiaal linnen je hart zal stelen. Wij hebben een uitgebreid aanbod voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren.

Linnen stof wordt gemaakt van natuurlijke plantaardige vezels die uit de vlasstengel worden gewonnen. Je moet er echter rekening mee houden dat ook katoen, wol of polyester worden gebruikt om zakjes van linnen te maken Hierdoor zijn de zakjes bestand tegen kreuken. Je kunt er in stoppen wat je maar wilt! Een geschenk voor een geliefde, cosmetica of ook wel kledij.

En dit is niet het einde van de mogelijke toepassingen voor onze zakjes! Je kan ze immers evengoed gebruiken als kruidenzakjes - het linnen materiaal is perfect voor de keuken dankzij de duurzaamheid en het unieke, klassieke design.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product