Linnen zakken

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 28 product(en) in deze categorie
Filters Er is (er zijn): 28 product(en) in deze categorie

In onze Saketos groothandel van verpakkingen vindt u linnen zakken in afmetingen gaande van 22 x 30 cm tot 55 x 75 cm. De zakken in onze winkel zijn verkrijgbaar in een natuurlijke kleur en in vele varianten met kleurrijke prints of originele versieringen (vilt en pailletten- applicaties). Onze ontwerpen variëren van universele bloemmotieven tot themaprints voor gelegenheden als Kerstmis, Pasen of Halloween.

De door ons aangeboden grote linnen tassen zijn genaaid uit stof van hoge kwaliteit, hebben sterke stiksels en een zoom met dubbel katoenen koord van een dikke weving, wat bijdraagt aan hun charme en hun natuurlijke karakter perfect benadrukt.

Linnen zakken met een persoonlijke opdruk

De linnen tassen uit het aanbod in onze winkel kunnen bedrukt worden met tekst, afbeeldingen of uw bedrijfslogo naar keuze. Wij verwerken ook bestellingen op maat. Wij kunnen de zakken in elke maat en in een niet-standaard stofkleur naaien. U kunt ook de kleur van de string veranderen of deze vervangen door een lint (dat ook kan bedrukt worden met een tekst naar keuze, bv. bedrijfsnaam).

Waarvoor gebruikt u de linnen zakken?

Linnen zakken passen perfect in de zero waste trend. De eco-pakketten die in de winkel van Saketos verkrijgbaar zijn en van natuurlijk linnen stof zijn gemaakt, kunnen worden gebruikt:

1) Dagelijks:

  • als afvalvrije boodschappentassen,
  • als multifunctionele organisatoren,
  • voor opslag in de keuken,
  • als een originele productverpakking.

2) En op feestdagen:

  • als een stijlvolle geschenkdoos voor diverse gelegenheden,
  • als decoratief element voor diverse vieringen (bijvoorbeeld voor een bruiloft in een rustieke stijl).

Herbruikbare linnen tassen

Alle grote linnen tassen die in de Saketos-shop verkrijgbaar zijn, met sierkraag en dubbel trekkoord, zijn gemaakt van natuurlijke stof van hoge kwaliteit. Dit maakt linnen tassen zeer duurzaam en herbruikbaar. Deze verpakkingen zijn een goed alternatief voor ecozakjes van grijs papier - want linnen zakjes gaan heel lang mee!

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product