Alle producten

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 10 product(en) in deze categorie
Filters Er is (er zijn): 10 product(en) in deze categorie

In onze groothandelswinkel bieden we een heel groot assortiment van stoffen tasjes gemaakt van interessante en aantrekkelijke weefsels. We hebben een breed scala aan beschikbare kleuren en formaten. Afhankelijk van de behoeften en gelegenheid kunnen jullie iets ideaals kiezen voor jezelf of de persoon aan wie je gehecht bent, ongeacht de grootte van de inhoud. We hebben stoffen voor elke gelegenheid!

We bieden jullie de keuze uit: Zakjes vervaardigd van organza: organza is een ongelooflijk universele stof die geschikt is voor elke gelegenheid. Organza is delicaat en halfdoorschijnend waardoor de inhoud van het tasje zichtbaar is. Deze stof wordt bijna overal gebruikt. Organzabuideltjes worden vaak gebruikt als verpakking voor kleine geschenken voor de gasten op huwelijksfeesten en andere verheven evenementen, zoals verjaardagen, jubilea, communies etc.

Zakjes vervaardigd van jute: dit is een kleurrijk alternatief voor het verpakken van verschillende dingen zoals cosmetica, juwelen en andere persoonlijke voorwerpen die we een speciale bewaarplaats willen geven. Er zijn veel interessante formaten en kleuren beschikbaar. Jute is een sterke stof die vele jaren mee zal gaan.

Zakjes vervaardigd van satijn: zijn een uitstekende manier om een exclusief cadeau voor een trouw of andere gelegenheid te verpakken. Je kan er bijv. een juweel of een of ander duur schoonheidsproduct in doen voor een persoon van wie je houdt. Zakjes van satijn hebben een mooie glans waardoor ze er heel aantrekkelijk uitzien.

Zakjes vervaardigd van linnen: deze tasjes zijn bijzonder aantrekkelijk en sterk en zijn geschikt voor het bewaren van voedingswaren. Doordat ze het uitdrogingsproces op natuurlijke wijze vertragen, zijn ze perfect geschikt voor het inpakken van kruiden, specerijen en zelfs gedroogde paddenstoelen.

Zakjes vervaardigd van metaalachtige stof: zijn een interessante en glanzende verpakking voor relatiegeschenken. Deze buidels zijn verkrijgbaar in goud- en zilverkleur. Ze zijn een goed idee om een bedrijfsgadget of verrassing in te verpakken.

Denim zakjes: deze duurzame (want van 100% denim gemaakte) zakjes zijn perfect als handige organisers of als originele verpakking voor geschenken en diverse producten. Denim is altijd trendy en past overal bij!

Katoenen zakjes: een uitstekende keuze voor wie van natuurlijke schoonheid houdt! Deze zijn uiterst gechikt o.m. als eco boodschappentassen, waardoor ze deel uitmaken van de zero waste trend.

Zoals je ziet, is er heel wat om uit te kiezen! Veel keuze betekent ook echt veel mogelijkheden voor jullie!

Zowel wereldvermaarde merken als de lokale bedrijven bestellen bij Saketos hun zakjes met logo. Gepersonaliseerde zakjes zijn ideaal voor relatiegeschenken, visitekaartjes, reclame gadgets of ook wel als productverpakking.

De stoffen zakjes zijn natuurlijk ook best handig voor huiselijk gebruik! Dit zijn geweldige organizers voor kinderspeelgoed en allerlei huishoudelijke prullaria. Je kan er zeer stijlvolle en tegelijkertijd ook goedkope interieur decoraties  mee maken. Best nuttig is om ze in de garderobe te gebruiken - je kan er bijvoorbeeld smaakvolle geurzakjes mee maken of homemade lavendelzakjes tegen de motten.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product