Zakjes met een oogje

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 3 product(en) in deze categorie
Sorteer op Weergeven
Filters Er is (er zijn): 3 product(en) in deze categorie
€ 8,89 10 st.
€ 0,89 1 st.
Jute zakjes 14 x 33 cm - lichte natuurlijke kleur Zakjes met een oogje

Jute zakjes 14 x 33 cm - lichte natuurlijke kleur

verpk
€ 8,39 10 st.
€ 0,84 1 st.
Linnen zakjes 14 x 33 cm - natuurlijke kleur Zakjes met een oogje

Zakjes à la linnen 14 x 33 cm - natuurlijke kleur

verpk
€ 8,89 10 st.
€ 0,89 1 st.
Jute zakjes 14 x 33 cm - natuurlijke kleur Zakjes met een oogje

Jute zakjes 14 x 33 cm - natuurlijke kleur

verpk

Hoteldeurknoppen - verras uw gasten!

Hoteldeurkrukzakjes zijn, naast de hotelkaart etui, het meest praktische beeldelement van elk pension, hotel en ook hostel. Door een speciaal gat in de hanger kan het zakje vrij op de deurklink of deurknop worden geplaatst.

Benieuwd hoe u de veiligheid en het comfort van uw gasten en medewerkers kunt waarborgen? Leg een voorraad bedrukte hotelhangers aan, die de communicatie beslist zullen vereenvoudigen. De accessoires zullen het verblijf van uw gasten veraangenamen en tegelijkertijd het werk van uw personeel vergemakkelijken. Ze stellen hotelbezoekers in staat hun wensen en problemen te melden zonder zich zorgen te maken dat hun privacy wordt geschonden. Om het verblijf van uw gasten aangenamer te maken, kunt u hun hotelhangers ter beschikking stellen. Dit geeft hen de zekerheid dat niemand hun slaap of rust zal verstoren.

Bedrukte hotelhangers - nuttige, gepersonaliseerde accessoires

Jutezakken met oogjes die als deurhangers worden gebruikt, zorgen ervoor dat hotelpersoneel en gasten naadloos waardevolle informatie kunnen uitwisselen. Dankzij een dergelijk communicatiesysteem voelen hotelgasten zich meer op hun gemak en verloopt hun verblijf in het hotel of een andere locatie volgens hun voorkeuren.

Vraagt u zich af waarom u papieren hang tags zou moeten vervangen door eyelet bags? Dit product trekt de aandacht en zorgt ervoor dat u opvalt! Bovendien kunt u in het stoffen zakje folders, promotiegadgets met uw hotellogo of kleine geschenken voor hotelgasten plaatsen. De kleine jutezakjes nemen vocht op en geven het snel weer af, zodat ze ideaal zijn voor gebruik in wisselende omstandigheden. De zakjes zijn ook mooi en praktisch, zodat ze zelfs de meer veeleisende hotelgast zullen aanspreken. In ons aanbod vindt u elegante hoteletiketten van synthetische of natuurlijke stof. Alle producten worden gekenmerkt door hun hoge duurzaamheid en ongewone ontwerp.

Hoe zorgt u voor de privacy van uw gasten? Kies voor hotelnaamplaatjes!

In de Saketos shop kunt u kleine bedrukte jute zakjes bestellen. De meeste hotels bieden twee basistypen hanglabels aan: "Gelieve uw kamer schoon te maken" en "Niet storen". Wij bieden ook de uitvoering aan van bestellingen met een door de klant gestuurd logo. Dit maakt het mogelijk een origineel, gepersonaliseerd product te creëren. Hotelhangers kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt worden. Een stoffen zajhes met bedrijfslogo kan ook dienen als promotie- en reclame-element. Elk opschrift kan erop worden aangebracht, zodat dit product een zeer breed toepassingsgebied heeft, niet alleen in de hotelbranche.

Bedrukte hotelhangers sluiten perfect aan bij de laatste trends en blijven tegelijkertijd een praktisch accessoire. Het accessoire begeleidt gasten gedurende hun hele verblijf, dus moet er aandacht worden besteed aan de kwaliteit ervan. De producten op onze website zijn gemaakt van robuust materiaal, zodat ze niet zo snel bederven of van de deurklink afglijden.

Veel eigenaren van accommodaties besteden geen aandacht aan de details, maar jute eyelet pouches dragen bij aan een positieve gastervaring. Het originele ontwerp wekt de belangstelling, en zelfs als de hangers niet nuttig zijn tijdens hun verblijf, zullen bezoekers ze zeker onthouden. De hangers kunnen in verschillende talen worden gegraveerd, wat buitenlandse bezoekers zeker zullen waarderen.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product