Katoenen zakjes

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 10 product(en) in deze categorie
Filters Er is (er zijn): 10 product(en) in deze categorie

Katoenen zakjes in een natuurlijke kleur met lange oortjes

Grote katoenen zakken

Ontdek onze eco katoenen zakjes! Wij bieden u grote katoenen zakken in de afmeting 38 x 40 cm. U kan universele effen katoenen zakjes zonder enige bedrukking en in een natuurlijke kleur uitkiezen of gepersonaliseerde verpakkingen met Uw eigen opdruk bestellen!

Katoenen eco zakken

Onze katoenen zakken met lange handgreep zijn 100% van katoen gemaakt Deze herbruikbare verpakkingen van natuurlijke stof passen perfect in de zero waste trend. Neem ze mee naar de winkel en gebruik ze als eco boodschappentassen ( een prima alternatief voor plastic tassen). De toepassingsmogelijkheden zijn enorm breed. U kunt ze gebruiken als opbergmateriaal voor thuis en onderweg, als cadeauverpakking maar ook als basis voor allerlei doe-het-zelf projecten. Onze zakken zijn van een A4-formaat, dus perfect voor op school, de universiteit maar ook om werkdocumenten mee te nemen.

Katoenen zakken groothandel

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde reclameverpakkingen voor beurzen of conferenties? Neem contact met ons op en bestel katoenen zakken met uw firmalogo. Waarvoor u deze kan gebruiken? Een katoenen zak met firmalogo leent zich uitstekend voor o.m. een productverpakking of als alternatieve verpakking voor een zakengeschenk!

Op maat gemaakte katoenen zakken

Bij Saketos heb je altijd een ruime keuze! Wij bieden éénkleurige zakken (glad) maar ook eco katoenen zakken met een opdruk (u kunt kiezen uit kant-en-klare patronen of uw eigen project realiseren).

Wij realiseren individuele projecten van onze klanten - bij ons kunt u katoenen zakken met een eigen opdruk bestellen - met coole opschriften of willekeurige afbeeldingen (artistieke katoenen tassen). Maak het verschil!

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product