Katoenen zakjes

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 24 product(en) in deze categorie
Filters Er is (er zijn): 24 product(en) in deze categorie

Kleurrijke zakjes van katoen zijn perfect als cadeauverpakking, maar ze zijn ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. In deze stevige en opvallende zakjes kunt u met succes cosmetica, sieraden, kaarsen, geurende was of voedingsmiddelen verpakken - koffiebonen, gedroogde theebladeren, noten of rijst. Katoen is een uiterst elegant materiaal, dat wereldwijd bekend staat om zijn kracht en veelzijdigheid. Als u dus op zoek bent naar een stevige en tegelijkertijd esthetische stoffen tas, dan zijn we er van overtuigd dat deze katoenen zakken u zullen bekoren.

In ons rijke aanbod vindt u katoenen zakken in vele verschillende kleuren en afmetingen - wij bieden zowel kleine, middelgrote als grote zakken aan. Mede daardoor zal iedereen iets voor zichzelf vinden! Wij stellen onze klanten ook in staat om hun producten te personaliseren - dus als u wilt dat wij op de zakjes ook reclame drukken, neem dan gerust contact met ons op zodat we alle details van de samenwerking kunnen bespreken. Verpak uw ideeën in onze zakjes!

Onze katoenen zakjes met trekkoord zijn multifunctionele verpakkingen die je op vele manieren kunt gebruiken. Ze werken bijvoorbeeld perfect als cadeauverpakking maar ook als reisorganisator. Je kan er allerlei lekkernijen voor je huisdier in verpakken of ze ook wel meenemen naar de eco-winkel - overtuig jezelf maar hoe geweldig deze werken als boodschappentassen!

Onze katoenen tassen in de verschillende maten wachten op jullie in onze winkel, gereed om er allerlei artikelen in te gaan verpakken (van kleine cadeautjes voor de bruiloftsgasten, tot bagage als in een reistas). Wij hebben tassen klaar in vier universele kleuren: naturel (beige/ecru), wit, zwart en tassen van denim in blauwe tint (100% denim).

Kies jouw eigen zero-waste katoenen tassen. Deze herbruikbare verpakkingen zullen je voor lange tijd van nut zijn! Waarom?

Klassiekers gaan nooit uit de mode, deze katoenen tassen met een mooi minimalistisch design zullen altijd on trend zijn!

De door ons gemaakte zakjes onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit – met sterke naden en een dubbel afsluitkoord in de rand.

De stoffen die wij gebruiken voor de productie, worden gekenmerkt door een verhoogde weerstand tegen mechanische beschadiging.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product