Zakjes fuchsia

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 9 product(en) in deze categorie
Sorteer op Weergeven
Filters Er is (er zijn): 9 product(en) in deze categorie
€ 3,59 10 st.
€ 0,36 1 st.
Organza zakjes 22 x 30 cm - fuchsia Zakjes fuchsia

Organza zakjes 22 x 30 cm - fuchsia

verpk
€ 2,49 5 st.
€ 0,50 1 st.
Organza zakjes 26 x 35 cm - fuchsia Zakjes fuchsia

Organza zakjes 26 x 35 cm - fuchsia

verpk
€ 2,69 10 st.
€ 0,27 1 st.
Organza zakjes 18 x 24 cm - fuchsia Zakjes fuchsia

Organza zakjes 18 x 24 cm - fuchsia

verpk
€ 3,69 25 st.
€ 0,15 1 st.
Organza zakjes 11 x 14 cm - fuchsia Zakjes fuchsia

Organza zakjes 11 x 14 cm - fuchsia

verpk
€ 3,99 25 st.
€ 0,16 1 st.
Organza zakjes 12 x 15 cm - fuchsia Zakjes fuchsia

Organza zakjes 12 x 15 cm - fuchsia

verpk
€ 3,29 25 st.
€ 0,13 1 st.
Organza zakjes 10 x 13 cm - fuchsia Zakjes fuchsia

Organza zakjes 10 x 13 cm - fuchsia

verpk
€ 2,59 25 st.
€ 0,10 1 st.
Organza zakjes 8 x 10 cm - fuchsia Zakjes fuchsia

Organza zakjes 8 x 10 cm - fuchsia

verpk
€ 4,59 25 st.
€ 0,18 1 st.
Organza zakjes 13 x 18 cm - fuchsia Zakjes fuchsia

Organza zakjes 13 x 18 cm - fuchsia

verpk
€ 2,19 10 st.
€ 0,22 1 st.
Organza zakjes 15 x 20 cm - fuchsia Zakjes fuchsia

Organza zakjes 15 x 20 cm - fuchsia

verpk

Fuchsia organza zakjes - het beste alternatief voor folie

Op zoek naar een manier om je Valentijnscadeau op een originele manier in te pakken? Kijk dan eens naar de fuchsia zakjes, die het luxueuze karakter van het cadeau meteen al benadrukken. De stoffen zakjes zijn herbruikbaar, dus ze zullen bijzonder gewaardeerd worden door voorstanders van een minder verspillende levensstijl. Ze zijn een geweldig alternatief voor dunne plastic zakjes, die scheuren als ze zwaarder worden.

De fuchsia zakjes zijn gemaakt van organza, een delicate, lichte, transparante stof. De zakjes werken goed als elegante cadeauverpakking, maar u kunt er ook uw tafel mee versieren. U kunt ze ook gebruiken om orde te scheppen in uw sportzakje of koffer. Met Saketos zakjes kunt u kleding, ondergoed, cosmetica en handige gadgets van elkaar scheiden. Bovendien zorgt u voor een betere bescherming van delicate items, en tegelijkertijd weet u zeker dat ze geen vlekken maken op de rest van uw bagage.

Saketos shop - ruime keuze aan stoffen zakjes

Stijlvolle organza zakjes zijn perfect voor elke gelegenheid. Ze kunnen worden gebruikt om huwelijks- of verjaardagscadeaus in te pakken, maar ook als geschenk voor werknemers en zakenpartners. De zakjes kunnen geurballen, sojakaarsen, handgemaakte zeepjes, parfums of snoepjes bevatten.

Ze zijn ook een geweldige manier om alledaagse voorwerpen zoals naaigerei, oorbellen, een horloge of cadeaubonnen in op te bergen. U kunt ook potpourri of lavendelzakjes in de donkerroze zakjes doen en ze opbergen in een kledingkast of lade. Dit zal uw kleding opfrissen en een aangename geur geven.

Waarin de bloemblaadjes bewaren? Kies voor fuchsia zakjes!

Benieuwd hoe je bloemblaadjes bewaart om ze langer vers te houden? Je kunt ze in luchtige fuchsiakleurige zakjes gieten. Houd de bloemblaadjes fris en droog, en zorg ervoor dat er niet te veel in één zakje zitten. Vul 1/3 van de zak met ze en hang ze dan op een droge, luchtige plaats. Ter herinnering, het droogproces duurt 2-3 weken. Dergelijke zakjes zullen van pas komen wanneer we het bruidspaar willen bestrooien bij het verlaten van de kerk of het kantoor. Ze kunnen ook gebruikt worden bij het gieten van bloemen tijdens de Corpus Christi ceremonie.

Van rozenblaadjes kunnen heerlijke jam, sap, siroop en tinctuur worden gemaakt. Daarnaast zijn ze de moeite waard om toe te voegen aan salades, thee, gelei en zelfs drankjes. Vlokken worden ook gebruikt als decoratieve toevoeging aan ijs, cake en gebak. Op zoek naar ideeën voor zelfgemaakte geurzakjes? U hoeft de vlokken alleen maar goed te drogen en ze vervolgens in organza zakjes te doen.

Stoffen zakjes en hun gebruik

In de Saketos winkel vindt u donkerroze organza zakjes met een decoratief lint in de boord. Ze kunnen worden bedrukt met wat u maar wilt, waardoor ze geschikt zijn als originele promotiegadgets. In de zakjes kunt u uw collectie sieraden, cosmetica of naalden, draden en knopen organiseren.

Gaat u op vakantie of op zakenreis? Vraagt u zich af hoe u uw verschillende snuisterijen inpakt zodat er niets mee gebeurt? Fuchsia organza zakjes bieden uitkomst - ze kunnen juwelen, kleine cosmetica of flesjes parfum bevatten. Zo bent u er zeker van dat de voorwerpen niet verloren gaan in uw koffer of eruit vallen bij het doorzoeken van uw bagage.

Fuchsia zakjes - ideaal voor cadeauverpakking

Als u wilt dat uw cadeau lang in het geheugen van uw geliefde blijft hangen, zoek dan naar een originele verpakking. Fuchsia geschenkzakjes zijn de perfecte keuze, omdat ze het unieke karakter van uw geschenk benadrukken. U kunt er ook kruiden in gieten, dan worden het originele geurkaartjes voor in de auto of de kledingkast. Dit is een geweldig alternatief voor luchtverfrissers uit de winkel, die vaak hoofdpijn en duizeligheid veroorzaken.

De zakjes kunnen een geweldige bron van reclame zijn voor bedrijven, zet er gewoon uw logo of naam op. Zakjes zijn de perfecte setting voor gepersonaliseerde goodies, visitekaartjes of producten die worden verkocht. Om er zeker van te zijn dat uw zakjes eruit zien zoals u ervan droomt, kunt u bij ons een gratis visualisatie laten maken. Indien nodig kunt u aanpassingen doen voordat we verdergaan met uw bestelling.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product