Jouw veiligheid is onze prioriteit!


SSL garandeert veiligheid in onze online winkel

Veilig online shoppen met SSL!Veilig online winkelen! De SSL-certificaten zijn moderne tools die de bescherming van de communicatie en de gegevens van alle websites die dit systeem bezitten, garanderen. De online winkels met een SSL-certificaat garanderen de vertrouwelijkheid van gegevens die elektronisch worden verstuurd.

Onze winkel heeft het noodzakelijke SSL-certificaat, dat jullie volledige veiligheid en comfort bij het online winkelen verzekert!

Alle gegevens worden cryptografisch beschermd, wat een gevoel van veiligheid en vertrouwen geeft en de verkoper geloofwaardig maakt.

Waarom is dit zo belangrijk?
SSL-codering wordt o.a. gebruikt door instellingen zoals:

banken
 websites van het openbaar bestuur
veilingsportalen
 databaseservers en mailservers
 internetwinkels


Wij zijn ons terdege bewust van het belang van de beveiliging van jullie persoonsgegevens en daarom gebruiken we hoogwaardige internetbeveiliging! We hechten hier het grootste belang aan.

Wanneer je bij ons winkelt, kan je er dus op aan dat de internetcommunicatie vertrouwelijk is en de globale online veiligheidsnormen heeft!


Waaraan zie je dat onze winkel een veilig SSL-certificaat heeft?

Deze informatie kan heel gemakkelijk worden geverifieerd met behulp van een webbrowser!
Afhankelijk van het type browser dat jullie gebruiken, kan deze informatie enigszins verschillen, maar essentieel is dat deze informatie steeds duidelijk getoond wordt naast het websiteadres.

 Een gecertificeerd webadres heeft altijd het voorvoegsel https en wordt door de browser als veilig, herkend. Heel vaak verschijnt ook het pictogram van een hangslot naast of binnen het domeinadresveld.

De afbeelding hieronder geeft de locatie weer van een gecertificeerde en veilige website.

veilig_ssl.png
We nodigen jullie van harte uit veilige aankopen te doen in onze online winkel!

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product