Zakjes met print

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 227 product(en) in deze categorie
Filters Er is (er zijn): 227 product(en) in deze categorie

Op maat gemaakte tasjes met interessante bedrukkingen. Hier vinden jullie onze unieke collectie bedrukte zakjes. Twee soorten weefsels zijn beschikbaar: prachtige organza en veelzijdig en sterk linnen. Afhankelijk van de gelegenheid en individuele voorkeuren vinden jullie hier zakjes met bedrukte afbeeldingen in verscheidene motieven en composities. We hebben in ons aanbod buidels met bedrukkingen voor Kerstmis en Pasen.

Hier vind je eveneens romantische rode organzazakjes met subtiele hartjes of delicate vlinders. Een hele reeks tasjes met interessante bedrukkingen, die ideaal tot hun recht zullen komen als smaakvolle verpakking of interessante decoratie van een woning, winkel of café. We nodigen jullie uit ons aanbod decoratieve zakjes van organza, linnen of jute te leren kennen.

In ons ruime assortiment vind je zakjes met een bedrukt motief. Indien je van origineel en uniek houdt, zullen deze zakjes zeker je hart veroveren! Gebruik ze bijvoorbeeld als kamer- of kantoordecoratie. Kleurrijke prints trekken de aandacht en zien er altijd goed uit.

Of misschien ben je wel op zoek naar een ongewone cadeauverpakking voor een vriend of vriendin? Kies een print die bij de ontvanger past en pak het cadeau in! Rozen, bloemen, cheques... geloof me, er is genoeg om uit te kiezen. In ons aanbod van de fabrikant van stoffen zakjes vind je zowel iets voor de bedachtzame klant als voor de romanticus.

Vergeet niet dat ook kinderen houden van een kleurenrijkdom! Bedrukte zakjes kunnen worden gebruikt om je kind te leren organiseren en hen aan te moedigen rondslingerende stukjes Lego-te sorteren. En indien je een cadeau van de Kerstman voor je kleuters wilt inpakken, zorg dan voor een duurzame en unieke verpakking. Ze belanden ook niet in de vuilnisbak zoals de gewone wegwerpzakken.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product