Stalenboek van kleuren en materialen

zie geselecteerd materiaal / stof:

Organza Jute Satijn Linnen Metaalachtige Katoenen Nonwoven Fluwelen

Hieronder presenteren we u een lijst met onze meest populaire materialen en kleuren. Dit alles om het makkelijker te maken om de juiste kleur van de zak te kiezen. Hierdoor kunt u ook gemakkelijk het verschil zien tussen individuele tinten.

Opmerking: omdat de technische parameters van monitoren en kleurprofielen in grafische kaartinstellingen op andere apparaten kunnen verschillen, dient u de kleurencombinatie als indicatieve informatie te beschouwen. In feite kunnen de kleuren enigszins verschillen.

Organza zakjes

Organza is een dun en luchtig weefsel met een heel aantrekkelijk uitzicht. Gemaakt van zijdegaren heeft deze stof heel veel toepassingen o.a. voor de productie van decoratieve zakjes, gordijnen, lakens en trouwjurken. Vandaag de dag wordt organza ook gemaakt van katoen en synthetische vezels, die duurzamer en tegelijkertijd goedkoper zijn.

Jute zakjes

Jute is een interessant weefsel dat al op het eerste gezicht bekoort door het interessant uitzicht ervan. Jutezakjes zijn heel praktisch en sterk en zijn bovendien in staat vocht uit de omgeving te absorberen en dit na verloop van tijd af te geven. Daarom lenen ze zich uitstekend voor het bewaren van koffiebonen, specerijen en andere gedroogde planten die vaak worden gebruikt in keukens. Jutezakjes zijn ook een fantastische decoratie.

Satijnen zakjes

Satijn is een ongelooflijk glad en delicaat weefsel dat heel aangenaam aanvoelt. Zakjes die gemaakt zijn van deze stof, zijn heel smaakvol en elegant en bovendien glinsteren ze prachtig in licht. Satijn is een weefsel met lichtreflecterende eigenschappen. Hierdoor heeft deze stof een heel aantrekkelijk en exclusief uitzicht.

Linnen zakjes

Linnen is een heel populair materiaal met uitstekende gebruikseigenschappen. Linnen is een solide en sterke stof die heel veel toepassingen heeft. Dit weefsel leent zich uitstekend als materiaal voor decoratieve zakjes, die eveneens als verpakking voor gedroogde paddenstoelen of specerijen gebruikt kunnen worden. Linnen zakjes komen schitterend van pas in keukens aangezien ze het natuurlijk proces van het uitdrogen van voedingswaren vertragen. Bovendien hebben ze een heel aantrekkelijk uitzicht dat door liefhebbers van huisdecoraties wordt gewaardeerd. In ons aanbod hebben we een reeks linnen zakjes met bedrukking verkrijgbaar in natuurlijke linnenkleur.

Metaalachtige zakjes

Wij bieden zakjes die opvallen door hun metalen uiterlijk en tegelijkertijd een elegant en praktisch tintje geven. Ze vormen een ideale vervanging voor standaard cadeauzakjes en zijn ook zeer geschikt voor het opbergen van diverse artikelen. Dankzij hun decoratieve ontwerp zijn ze de perfecte keuze voor geschenkverpakkingen voor diverse vieringen zoals verjaardagen, doopfeesten of communies. Ze doen het vooral goed als mooie verpakking voor geschenken bij belangrijke gebeurtenissen, zoals bruiloften.

Katoenen zakjes

Het katoen dat we gebruiken om onze zakjes te maken is een duurzame, hoogwaardige stof die prettig aanvoelt. Onze katoenen zakjes zijn gemaakt van 100% katoen, waardoor ze perfect aansluiten bij de zero waste-trend. Dankzij de ruime keuze aan maten en kleuren kunnen ze op vele manieren worden gebruikt - als milieuvriendelijke boodschappentas, reisorganisator, geurende lavendelzakjes of elegante geschenkverpakking!

Nonwoven zakken

Non Woven zakken - stof (ook bekend als vlieseline) is een modern materiaal dat zich onderscheidt door zijn aanzienlijke sterkte en lichtheid. Het non-woven materiaal is een uitstekende basis voor bedrukking en daarom vindt u in deze categorie onder andere mooie, elegante en duurzame milieuvriendelijke geschenkverpakkingen.

Fluwelen zakjes

Velours is een zacht aanvoelende stof die wordt geassocieerd met exclusiviteit en luxe. In de volksmond ook wel fluweel genoemd, wordt het vaak gebruikt voor kleding en gestoffeerd meubilair. Het is een slijtvast materiaal dat ideaal is voor de productie van prachtige decoratieve zakjes.

Wij hopen van harte dat onze kleurenkaart met een uitsplitsing naar materiaal van de stoffen zakjes die wij permanent in ons assortiment hebben en die vaak voor decoratieve of functionele doeleinden worden gebruikt, voor u een nuttig hulpmiddel is bij het selecteren van de juiste producten in onze online shop.

Organza zakjes zijn licht en luchtig. Jute zakken daarentegen zijn zeer duurzaam en absorberen vocht. Satijnen zakken zijn elegant en hebben een reflecterende kwaliteit waardoor ze er mooi uitzien in het licht. Onze linnen en a'la linnen zakken zijn populair voor decoratieve doeleinden en die van 100% linnen kunnen ook worden gebruikt om levensmiddelen in te bewaren, omdat ze het natuurlijke droogproces vertragen. Metalen zakken zijn een ideaal alternatief voor traditionele geschenkzakken en worden vaak gebruikt voor speciale gelegenheden zoals bruiloften. Katoenen zakken en zakjes zijn milieuvriendelijk en bestaan in verschillende maten en kleuren. Non-woven zakjes ten slotte zijn modern, duurzaam en kunnen gemakkelijk worden bedrukt. Wij bieden ook velours zakken aan, die uiterst zacht en aangenaam aanvoelen. Velours is een materiaal dat wordt geassocieerd met elegantie en luxe, en daarom zijn onze velours zakken perfect voor allerlei feesten zoals bruiloften, feesten of avondjes uit. Bovendien is het velours materiaal zeer slijtvast, wat een langdurig gebruik garandeert. Wij bieden een verscheidenheid aan velourskleuren, zodat elke klant de kleur kan kiezen die bij hem past.

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product