Kartonnen juwelendoosjes zijn de verpakkingen van hun producten die het meest worden gekozen door juweliers.

Dit is echter geen perfecte keuze. Daarom zullen we u de nadelen van de meest populaire verpakking vertellen en welk alternatief u hebt.

Sieradenzakjes benadrukken het karakter en de elegantie.

Sieradenzakjes benadrukken het karakter en de elegantie.

Wat zijn de zwakke punten van sieradendoosjes?

Paradoxaal genoeg is het grootste minpunt van de meeste sieradendoosjes hun…. populariteit. Door een ander type product te kiezen, zal uw merk zich onderscheiden en beter herinnerd worden door uw klanten. Niemand hoeft ervan overtuigd te zijn dat de eerste indruk erg belangrijk is. Zoals de naam al aangeeft, kan het maar één keer. Dit maakt het des te meer de moeite waard om deze kans optimaal te benutten.

Een vrouw die een geschenk ontvangt, heeft haar eerste contact met de producten van uw merk op het moment wanneer ze een doosje sieraden aan haar overhandigt krijgt. Mooie geschenken voor vrouwen verdienen een net zo mooie verpakking. De elegante verpakking, bij voorkeur met het merklogo, zal een positieve eerste indruk maken nog voordat u het geschenk zelf ziet. De decoratieve kwaliteiten van stoffen zakjes zullen zeker gewaardeerd worden door de smaak van de vrouw. Het geslacht van de schoonheid waardeert de charme en de esthetiek van objecten, inclusief die van dagelijks gebruik.

Exclusieve verpakkingen, zoals een elegant velours zakje of een sensuele satijnenzakje, zorgen vanaf het begin voor positieve associaties met het merk of het logo. Materiële zakjes zijn daarom een geweldige aanvulling op uw producten en zijn veel exclusiever dan de traditionele doosjes voor damessieraden.

Rode sieraden zakje - in deze editie voor een spectaculaire armband.

Rode sieraden zakje – in deze editie voor een spectaculaire armband.

Bedrukte juwelendoosjes of zakjes met afbeeldingen of logo’s?

Juwelenfabrikanten kiezen vooral graag hun eigen bedrukte doosjes voor het verpakken van hun producten. Zo promoten ze hun merk. Deze reclame is echter niet bijzonder effectief, omdat kartonnen doosjes in een vuilnisbak terechtkomen zodra het sieraad is uitgepakt. Een decoratieve stoffen zakje is daarom een beter alternatief.

Materiële zakjes zoals juwelenverpakking met het logo vervangen niet alleen de juwelendoosjes, maar zijn ook een interessant gadget met het logo van het bedrijf. Verkopers zouden het op prijs moeten stellen dat vrouwen bereid zijn de zakjes later in hun dagelijks leven te gebruiken. Ze zijn handig voor het opbergen en organiseren van sieraden in een huislade of doos. Ze zijn ook perfect voor op reis. Het zakje is licht van gewicht en neemt zeer weinig ruimte in beslag in een koffer of tas. Het belangrijkste is echter dat u sieraden zakjes kunt scheiden en te beveiligen in transport zoals oorbellen, kettingen, armbanden en andere vrouwelijke sieraden.

Organza zakje voor kralen en stenen.

Organza zakje voor kralen en stenen.

Zakjes voor juwelen met occasionele bedrukkingen

Dit is het perfecte alternatief voor een juwelendoos met gravure. Op aanvraag kunnen wij voor u decoratieve juwelenverpakkingen maken. Wij bieden zakjes aan met elke gewenste inscriptie, zin of afbeelding, bijvoorbeeld met het bedrijfslogo. Wij staan open voor uw ideeën. Wij realiseren ons de verschillende visies van onze klanten, wat onze producten uitermate geschikt maakt voor geschenkverpakkingen voor zowel vrouwen als mannen en kleine meisjes. Sieradenzakjes in stoffen zijn visueel aantrekkelijker en duurzamer dan sieradendoosjes voor meisjes. Kleurrijke prints maken de zakjes en juwelendoosjes voor kinderen een ideaal geschenk voor gelegenheden zoals de doop, communie of verjaardagen. Andere prints die bij ons verkrijgbaar zijn, stellen u in staat om een mooie geschenkdoos te maken voor dames- of Valentijnsdag. Wanneer u bij ons koopt, bestelt u de zakjes met opdruk rechtstreeks bij de fabrikant. Dit garandeert een snelle realisatie van de bestelling en lage prijzen voor decoratieve verpakkingen voor sieraden (groothandel).

Organza zakjes zijn geweldig als cadeauverpakking voor de doop.

Organza zakjes zijn geweldig als cadeauverpakking voor de doop.

Welke juwelenverpakking voor delicate sieraden?

Bij bijzonder gevoelige producten (bijv. oorbellen en andere sieraden van fimokunststof) kan het risico bestaan dat de zakjes het juweel niet voldoende beschermt, bijv. tijdens het transport. In zo’n geval kunnen minder visueel aantrekkelijke juwelendoosjes de veiligste keuze zijn.

Zakjes van materieel bevatten ook een beschermende rol voor delicate sieraden.

Zakjes van materieel bevatten ook een beschermende rol voor delicate sieraden.

Deze veelgebruikte juwelenverpakkingen zijn effectief in het beschermen van de inhoud (hoewel ze op zich minder duurzaam en minder veelzijdig in gebruik zijn dan zakjes). Welke oplossing moet u dus kiezen voor bijzonder delicate sieraden? Het compromis zal zijn om het in een kartonnen verpakking te verpakken en het vervolgens in een decoratieve zakje te plaatsen met het merklogo van elegante stoffen zoals velours of organza.

Een geschenkdoos met sieraden verpakt in een organza zakje ziet er buitengewoon elegant uit.

Een geschenkdoos met sieraden verpakt in een organza zakje ziet er buitengewoon elegant uit.

Waar de vervangende zakjes voor een juwelendoos kopen?

Benieuwd waar u de goedkoopste juwelendoosjes kunt kopen? Wij bieden alternatieve decoratieve verpakkingen voor damesgeschenken (groothandel) tegen een lage prijs. Onze tassen zijn gemaakt van verschillende materialen. Wij bieden elegante velours en sensuele satijnen zakjes, transparante organza zakjes, maar ook jute, linnen en zelfs denim verpakkingen. Ze zijn verkrijgbaar in vele maten en een breed scala aan kleuren. We hebben zowel eenkleurige als gladde zakjes, maar ook tal van zakjes met patronen en thematische prints. Wij realiseren ook individuele bestellingen van tassen met uw opdruk!

Wat voor soort zakje kiezen?

Door het brede assortiment van onze producten rijst vaak de vraag – welk zakje is het beste voor de verpakking van sieraden? Helaas hebben we geen duidelijk antwoord op deze vraag. De keuze van de ideale zakjes hangt af van vele factoren, zoals het soort sieraad of zelfs de kleuren op het logo. U kunt echter altijd rekenen op het professionele advies van onze medewerkers van de klantenservice!

Om elegante sieraden te verpakken, gebruiken onze klanten meestal velours of satijnen zakjes. Moderne snuisterijen zien er geweldig uit in materiële zakjes, terwijl boho-stijl ornamenten perfect samengaan met linnen en jute.

Een sieradenzakje past perfect in de stijl van elk interieur.

Een sieradenzakje past perfect in de stijl van elk interieur.

Materiele zakjes hebben nog een voordeel ten opzichte van typische juwelendoosjes. Zij bieden ons de mogelijkheid om te kiezen of we hun inhoud willen verbergen of onthullen. Organza juwelenzakjes zijn niet alleen elegant en subtiel van uiterlijk, maar ook zeer transparant. Dankzij hun transparantie presenteren ze voorwerpen die erin verpakt zijn, perfect. Een dergelijke mogelijkheid is een groot voordeel. Dit is ongetwijfeld een zeer gewilde eigenschap bij het tentoonstellen van producten, bijvoorbeeld in etalages. Organza zakjes stellen tegelijkertijd juwelen tentoon en beschermen ze tegen stof op de vitrine en de juwelenstand.

De transparantie van de organzazakjes is hun grote voordeel.

De transparantie van de organzazakjes is hun grote voordeel.

Andere voordelen van juwelenzakjes

Juwelenfabrikanten met een kleine opslagruimte zullen het op prijs stellen dat ze weinig ruimte innemen. De ruimte die nodig is voor de opslag is onvergelijkbaar kleiner dan de ruimte die nodig is voor complexe juwelendoosjes. Ja, u kunt opengevouwen doosjes kopen die zo weinig mogelijk opslagruimte nodig hebben. Helaas vergt de zelfassemblage ervan extra werk en tijd. De zakjes daarentegen zijn klaar voor gebruik en gemakkelijk te gebruiken. Stop gewoon de sieraden in het zakje en trek de linten (afhankelijk van het model zijn er touwtjes of linten) en je bent klaar! Decoratieve sieraden inpakken is heel eenvoudig.

Waar kan ik een alternatief voor een juwelendoosjes kopen? Groothandelsaanbod voor de aankoop van zakjes van materieel

In onze winkel vindt u een ruim assortiment zakjes gemaakt van verschillende stoffen die verkrijgbaar zijn in vele kleuren en maten! Voor klanten die groothandel kopen hebben wij kortingen tot 30% voorbereid! Aannemers die regelmatig met ons samenwerken, kunnen ook rekenen op speciale aanbiedingen die speciaal voor hen worden opgesteld.