We presenteren een lijst met inspirerende ideeën over hoe je decoratieve kerstzakjes in jullie bedrijf kan gebruiken.
Dit zijn onvervangbare kerstrelatiegeschenken, ingenieuze verpakkingen voor bedrijfsgadgets en unieke kerstdecoraties voor bedrijven!

Juweeldoosje verpakt in een organzazakje

Juweeldoosje verpakt in een organzazakje

Kerstgeschenken in het bedrijfsleven

Elk jaar beginnen we vóór Kerstmis perfecte cadeaus en kleine geschenken te zoeken voor de mensen aan wie we gehecht zijn. Ook voor mensen uit de professionele sfeer. De gewoonte van het overhandigen van geschenken in deze periode is heel gebruikelijk geworden. Het aan de laars lappen van deze gewoonte zou zelfs een negatieve impact kunnen hebben op het imago van het bedrijf. Het is goed zorg te dragen voor de interpersoonlijke relaties en met een klein geschenk blijk te geven van de erkenning dat onze medewerkers en zakelijke partners voor ons belangrijk zijn. Hieronder presenteren we de door ons verzamelde kerstinspiraties voor relatiegeschenken.

Stoffen zakje als verpakking voor relatiegeschenken

Stoffen zakje als verpakking voor relatiegeschenken

Decoratieve zakjes met een kerstbedrukking als modern alternatief voor kerstkaarten

Het is een algemene gewoonte in de periode vóór Kerstmis wenskaarten te versturen naar bedrijven waarmee we samenwerking hebben aangeknoopt en naar belangrijke klanten. Veel ondernemers gebruiken dit als een gelegenheid om reclame te maken en versturen speciaal voorbereide kerstkaarten met bedrukking van hun bedrijfslogo. We bieden jullie een nog effectievere reclametool! Jullie willen zeker vermijden dat de door jullie verstuurde ansichtkaart op de bodem van een schuif belandt tussen veel andere kerstkaarten. Jullie hoeven maar een ander, minder evident relatiegeschenk te kiezen. In de offerte van onze winkel vinden jullie decoratieve kerstzakjes die met succes kunnen worden overhandigd in plaats van kerstkaarten. Door de mogelijkheid van personalisatie kunnen op de door jullie gekozen stof jullie bedrijfslogo en kerstwensen staan.

In ons aanbod zitten kant-en-klare cadeausets – zakjes gevuld met geurige gedroogde natuurlijke bestanddelen. Een dergelijk geschenk kan in de auto worden opgehangen of aan de kerstboom van het bedrijf. Het is weinig waarschijnlijk dat het op de bodem van een schuif belandt. Onze kerstbuidels met potpourridroogsel zijn heel decoratief en geuren vooral heel lekker. Dit goedkoop geschenk is onze bestseller onder de aanbiedingen van een alternatief voor de kerstkaart.

Natuurlijk kunnen kerstzakjes ook zonder vulling worden gekocht. Ze zijn verkrijgbaar in veel formaten, dus kan men er bijna elk geschenk in steken. De stoffen zakjes zijn een perfecte verpakking voor bedrijfsgadgets en allerlei relatiegeschenken, kleine zoetigheden alsook geschenken met grotere afmetingen zoals bijv. parfum, een alcoholische drank.

Goudkleurig satijnen zakje met afmetingen 16x37 cm als verpakking voor een wijnfles

Goudkleurig satijnen zakje met afmetingen 16×37 cm als verpakking voor een wijnfles

Adventskalenders voor bedrijven – perfecte relatiegeschenken en verpakkingen voor bedrijfsgadgets.

Een buitengewoon origineel idee voor kerstgeschenken voor zakenpartners die de aandacht trekken, zijn de voor bedrijven bestemde adventskalenders. De adventskalenders die wij aanbieden, bestaan uit 24 decoratieve zakjes versierd met allerlei toepassingen en sierhangers. Er zijn diverse ornamentdessins beschikbaar afhankelijk van het gekozen kalendermodel. De buidels zelf zijn natuurlijk verkrijgbaar in veel formaten. Op de zakjes kunnen we vanzelfsprekend eveneens jullie bedrijfslogo plaatsen! Deze kerstsets zijn uiterst decoratief! Ze komen uitstekend van pas als decoratieve verpakking voor allerlei bedrijfsgadgets en relatiegeschenken, productmonsters en kleine zoetigheden die de adventsperiode opvrolijken.

Je kunt snoepjes, kerstversieringen, bedrijfsgadgets of productmonsters in linnen tassen stoppen die de adventskalender vormen!

Je kunt snoepjes, kerstversieringen, bedrijfsgadgets of productmonsters in linnen tassen stoppen die de adventskalender vormen!

Goedkope en mooie decoratie van bedrijfsinterieurs

Tot slot is het de moeite waard om een paar andere ideeën te vermelden voor het gebruik van de zakjes in jullie bedrijf. De kerstzakjes met thema en bedrijfslogo komen ook goed tot hun recht als decoratieve omhulsels voor bloempotten met bloemen.

Een kerststal en een vaas met een naaldtak in een jutezak

Een kerststal en een vaas met een naaldtak in een jutezak

Men kan er ook andere kleine voorwerpen mee omhullen, bijv. een kommetje met zoetigheden dat vaak bij een receptie gebruikt wordt. De zakjes zijn ook een goede manier om op een esthetische manier paperassen op te bergen die op de schrijftafel verspreid liggen. Ze zijn ook uitstekend geschikt voor het opbergen van kleine voorwerpen die men altijd bij de hand moet hebben, maar niet noodzakelijkerwijs in het zicht moeten liggen. Door kleine kantooraccessoires in een decoratief buideltje te steken, kan men de orde op de werkplek bewaren. Dit is een goedkoop detail dat snel en gemakkelijk bijdraagt om echt veel te veranderen in de inrichting van een bedrijfskantoor en elk ander utilitair interieur.

Waar kunnen jullie verpakkingen voor relatiegeschenken kopen?

In onze winkel vinden jullie een breed gamma stoffen zakjes uit diverse weefsels. Deze zijn perfect om relatiegeschenken elegant en stijlvol te verpakken. Een onbetwiste troef van ons aanbod is de mogelijkheid om deze zakjes te personaliseren. Bij ons kopen jullie ook zakjes met een bedrukking bijv. met een bedrijfslogo! Bij groothandelbestellingen garanderen we aantrekkelijke kortingen. We nodigen jullie uit met ons samen te werken!