De heilige communie is een heel belangrijke plechtigheid voor katholieken. De kinderen nemen dan deel aan de volledige eucharystie, ze ontvangen voor de eerste keer de communie. Bij deze gelegenheid worden er feesten georganiseerd om de opname van het kind in de volgende fase van het geloof in de kring van vrienden en familie te vieren. Koop iets wat wereldwijd heel trendy is geworden. Decoratieve zakjes voor de heilige communie.

Hoe pak je een cadeau voor een communie in

Hoe pak je een cadeau voor de heilige communie in?

Zakjes voor de heilige communie, genaaid van organza, kunnen op vele manieren worden gebruikt. Ze zijn vervaardigd van het delicaat, doorschijnend weefsel dat enorm bekoort. De zakjes komen voor in heel veel formaten en kleuren. Ze zijn heel universeel, waardoor ze dienst kunnen doen niet alleen als verpakking van een geschenk dat aan gasten wordt overhandigd als bedanking voor hun komst, maar ook als een bijzondere verpakking van een cadeau voor het kind. Afhankelijk van jouw voorkeur, kunnen ze voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Bedank jouw gasten voor hun komst

Vaak willen de ouders van de kinderen een klein geschenk aan de gasten geven als bedanking voor hun aanwezigheid op de plechtigheid. Ze vragen zich af wat ze moeten kopen en vooral hoe ze het mooi kunnen verpakken. De eenvoudigste optie is om amandelen in suikerglazuur of andere elegant uitziende snoepjes te kopen en er een paar in een klein zakje te steken. Een dergelijk geschenk dat bij de borden van de gasten wordt gelegd, zal hen zeker vriendelijk verrassen!

In een zakje kan je ook een klein figuurtje verpakken. Kleine, gipsen engeltjes zijn heel mooi en niet duur! Deze zijn de laatste tijd erg populair geworden, dus moeten jullie je geen zorgen maken over de verkrijgbaarheid ervan. Zo’n figuurtje in een klein zakje geeft een extra effect.

Hoe pak je een cadeau voor een communie in DIY

We bieden ook ronde zakjes aan met een diameter van 22 cm, weergegeven op de foto hieronder. Deze zakjes zijn uniek, ze verschillen aanzienlijk van de standaard rechthoekige zakjes.

 Verpakkingen voor communiecadeaus

In onze winkel kan je gepersonaliseerde zakjes kopen. Er kan informatie op staan zoals bijvoorbeeld de voornaam van het kind, een korte bedanking, een grafisch element enz. – we voeren de bedrukking uit volgens jouw model. Meer informatie vind je op de website van de winkel.

Zakjes – verpakking van een cadeau voor een kind dat zijn eerste communie doet

De zakjes kunnen ook dienen om een cadeau in te pakken. Als je een cadeau elegant wil verpakken, dan hoef je helemaal niet te strijden met decoratief inpakpapier op een rol, dat scheurt en moeilijk te beheersen is, of met papieren tasjes die gemakkelijk kunnen worden beschadigd. Gebruik in plaats daarvan zakjes die je met het cadeau kan matchen wat formaat en uitzicht betreft. Als je echter niet wil dat het cadeau „in een oogwenk” zichtbaar is, dan kan je bijvoorbeeld een zakje van velours of satijn gebruiken. Deze zijn heel elegant en verfijnd – ze passen perfect bij de gelegenheid. Je kan er kleinere cadeaus zoals een horloge, juwelen of middelgrote elektronische gadgets in verpakken.

 Decoratieve communieverpakkingen