De doop is een speciale dag voor het gezin, maar ook voor het gedoopte kind. Een aardig en steeds populairder gebaar is om de gasten te bedanken voor hun komst en aanwezigheid op deze voor ons belangrijke dag. Er zijn veel mogelijkheden om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid – dit kunnen kaartjes zijn, een klein beeldje of zoetigheden. Vraag je je af hoe je zo’n geschenk kan verpakken? De oplossing is heel eenvoudig.

Elegante bedanking van gasten voor hun komst naar het doopfeest

Organza zakjes

Zet in op decoratieve zakjes van delicate, elegante organza.

Afhankelijk van de voorkeuren van de schenker, het soort gelegenheid, maar ook van het geschenk, kunnen we kiezen uit vele soorten, formaten, dessins en kleuren. In het kader van een bedanking voor de gasten die zijn uitgenodigd op een doopfeest, zijn organzazakjes uiterst geschikt. Gezien de fijnheid van het kleine persoontje dat de ster van de dag is, is het best te kiezen voor de delicaat ogende organzazakjes. Deze zijn prachtig en universeel – we kunnen er bijna elk soort cadeau in doen. Het meest voorkomende geschenk bij dit soort gelegenheden zijn amandelen in suikerglazuur of snoepjes met de bijgevoegde sententie.

Bedankingen voor gasten

Organzazakjes – een breed gamma van formaten om uit te kiezen

De organzazakjes, die verkrijgbaar zijn in een breed gamma van formaten en kleuren, kunnen we perfect aanpassen aan de inhoud. In het aanbod komen echt veel formaten voor – van 5 x 7 cm tot zelfs 75 x 100 cm. Als je gasten wil bedanken voor hun komst naar een doopfeest, dan heb je geen enorme cadeaus nodig, maar enkel kleine geschenken, daarom zullen zakjes in de formaten 5 x 7 cm, 6 x 8 cm, of 7 x 9 cm perfect zijn.

Bedanking

Het bedanken van gasten voor hun komst – gekleurde amandelen in suikerglazuur

In de kleine organzazakjes kunnen we de hierboven genoemde zoetigheden steken. Deze zullen er even goed uitzien als ze smaken. Deze amandelen zijn te koop in een aantal kleuren, dus zou het geen probleem mogen zijn om een beslissing te nemen. De semi-transparante stof zal de inhoud wat onthullen en de amandelen in de gekozen kleur zullen mooi worden gepresenteerd. Of jullie nu roze of blauwe amandelen verpakken in witte zakjes of witte of ecru amandelen in gekleurde zakjes, het uiteindelijke effect zal zeker interessant zijn en elke gast in het oog springen.

Hoe gasten voor hun komst bedanken

bedankingen voor gasten