Creëer, verkoop je? Zoek je kerstinspiratie die je in jouw bedrijf kan gebruiken? Ontdek unieke ideeën en leer hoe je stoffen kerstzakjes in het bedrijfsleven kan gebruiken, niet alleen als verpakkingen voor relatiegeschenken!

Onderwerpen waarover je in dit artikel zal lezen:

 1. Nieuw! Kerstzakjes met potpourri! Decoratie en een alternatief voor kerstkaarten.
 2. Nieuw! Originele adventskalenders voor bedrijven.
 3. Ideeën voor goedkope en stijlvolle decoraties van de hoofdzetel van het bedrijf, van een kantoor.
 4. Stoffen zakjes als verpakkingen voor relatiegeschenken.
 5. Welke zakjes kan je kiezen als verpakkingen voor relatiegeschenken en kerstversiering?
 6. Selectie van de perfecte stof voor de meest populaire relatiegeschenken – een gids.
 7. Hoe kies je het juiste formaat van zakje?
 8. Stoffen kerstzakjes aangeboden voor bedrijven
Kerstzakje met het logo van jouw bedrijf.

Kerstzakje met het logo van jouw bedrijf.

Kerstmis en de periode die eraan voorafgaat, is een tijd vol magie en warmte. In overeenstemming met de traditie wensen we elkaar dan een Zalige Kerst en wisselen we vaak kleine geschenken uit of overhandigen we grotere kerstcadeaus. Natuurlijk is dit geen verplichting.

Dit gebruik wordt nu ook algemeen in de professionele sfeer. Daarom dient men er rekening mee te houden dat het niet in acht nemen van dit gebruik een negatieve impact kan hebben op het imago van het bedrijf. Daarom raden we aan dit aspect op te nemen in de strategie voor het opbouwen van een positief bedrijfsimago.

Op het einde van het jaar, net vóór Kerstmis, stelt men zich de vraag welke kerstgeschenken men het best kiest voor klanten, contractanten en medewerkers. Om het jullie gemakkelijker te maken, hebben we een reeks ideeën voor relatiegeschenken opgesteld. We presenteren voorstellen voor symbolische geschenken alsook voor meer waardevolle cadeaus.

Het is een schitterend idee om onze stoffen zakjes als verpakking voor kerstrelatiegeschenken te gebruiken. Het tasje met het logo van jullie merk zal tegelijkertijd een effectief reclamemedium zijn! We vertellen ook hoe jullie je wensen op een originele manier kunnen uitdrukken en wat jullie in plaats van een kerstkaart kunnen opsturen. In dit artikel vinden jullie een gedetailleerde handleiding over hoe jullie de juiste verpakking voor de verschillende soorten kerstcadeaus kunnen selecteren.

Kerstzakjes kunnen ook gebruikt worden om unieke kerstversiering te maken! We presenteren een lijst met inspirerende ideeën voor kerstdecoraties op kantoor en in de hoofdzetel van het bedrijf, gemaakt met het gebruik van decoratieve stoffen zakjes.

Nieuw! Kerstzakjes met potpourri! Decoratie en een alternatief voor kerstkaartjes

Kerstzakje uit rode organza.

Kerstzakje uit rode organza.

Stoffen zakjes zijn niet alleen verpakkingen voor relatiegeschenken. Een zakje met potpourri kan zelf een cadeau zijn! Zo’n zakje kan ook op zich een originele kerstdecoratie zijn. Het komt uitstekend tot zijn recht bijvoorbeeld als kantoordecoratie. Een heel origineel en inspirerend idee is om de bedrijfskerstboom met dergelijke zakjes te versieren! De kleurrijke tasjes met kerstbedrukking vervangen met succes de traditionele kerstballen!

De zakjes met potpourri zijn een perfect kerstgeschenk! Ze zijn goedkoop, origineel en ze kunnen op vele manieren gebruikt worden. Een tasje met een wintermengsel van gedroogde bloemen en andere decoraties gedrenkt in etherische oliën kan als geur voor een kledingskast of lade gebruikt worden. Ze komen ook uitstekend tot hun recht als geurhanger in de auto! De wintereditie van de zakjes met potpourri laat jullie de magie van de komende feestdagen ten volle voelen!

De zakjes met potpourri zijn ook een onconventioneel antwoord op de vraag “Wat kunnen jullie schenken in plaats van een kerstkaart?“. Een buidel gevuld met winterpotpourri voorzien van een bedrukking met het bedrijfslogo en kerstwensen laten jullie toe het verschil te maken! Zo zorgen jullie ervoor dat de opgestuurde wensen niet verloren gaan in de bureaulade onder een stapel andere kerstkaarten. Dergelijke originele geschenken helpen bij het opbouwen van positieve associaties met het merk.

Nieuw! Originele adventskalenders voor bedrijven

 Adventskalender gemaakt van linnen zakjes.

Adventskalender gemaakt van linnen zakjes.

We presenteren een ander opmerkelijk voorstel uit ons aanbod dat op twee manieren kan worden gebruikt. Een adventskalender van stoffen zakjes opgehangen in de hoofdzetel van het bedrijf zal een effectvolle kerstversiering zijn. Deze kan worden opgehangen aan de muur in het kantoor of aan de hoofdingang van het bedrijf. Deze ziet er echt mooi uit als een op zichzelf staande decoratie en laat toe de kerstsfeer tegen een lage prijs te introduceren.

De adventskalender is ook een schitterend idee voor een relatiegeschenk! Deze stelt ons immers zelfs vierentwintig verpakkingen voor geschenken ter beschikking! Het meest populair zijn natuurlijk de adventskalenders met snoep en die met koffie van goede kwaliteit en luxethee. Men kan er echter ook verschillende soorten kerstversieringen, reclamegadgets en zelfs productmonsters in steken! De zakjes die deze kalender vormen, kunnen voorzien worden van een door jullie gekozen decoratieve bedrukking, waarin ook het bedrijfslogo kan worden opgenomen.

Ideeën voor goedkope en stijlvolle decoraties van de hoofdzetel van het bedrijf, van het kantoor

Kerstkaarsjes in organzazakjes.

Kerstkaarsjes in organzazakjes.

De kerstversiering van het interieur van ons huis of onze woning help tom ten volle de unieke kerstsfeer te voelen. Waarom deze dan ook niet introduceren in de hoofdzetel van het bedrijf? Decoratieve stoffen zakjes kunnen met succes gebruikt worden als versiering voor Kerstmis. Hieronder vinden jullie een lijst met inspirerende ideeën hoe er in jullie bedrijf goedkope en mooie kerstversiering van kan worden gemaakt:

 • De hierboven beschreven adventskalender voor bedrijven met zakjes met bedrukt bedrijfslogo, opgehangen op een representatieve plaats, zal een unieke versiering zijn van bijvoorbeeld een kantoorruimte of de inkomhal in de hoofdzetel van een bedrijf. Naast de in ons aanbod verkrijgbare kant-en-klare kalenders realiseren we ook een individuele bestelling. De stoffen tasjes zijn in vele kleuren beschikbaar. Hierdoor kunnen jullie de kleuren van de kalender aanpassen aan bijv. de bedrijfskleuren die in jullie logo voorkomen of aan het interieur.
 • Zakjes met potpourri of decoratieve kersttasjes gevuld met bijvoorbeeld snoep kunnen aan de bedrijfskerstboom worden gehangen in plaats van de traditionele kerstballen! Ze zullen fungeren als kerstversiering die de aandacht trekt en kunnen tegelijkertijd een klein geschenk zijn. Jullie kunnen zo’n zakje van de kerstboom halen en aan een arriverende klant overhandigen!
 • Met betrekking tot het onderwerp van de kerstboom dient vermeld te worden dat een zakje van een groter formaat een eenvoudige en snelle manier vormt om de weinig esthetische standaard onder de kerstboom of de plastic potten waarin kleinere naaldbomen meestal worden gekocht, te bedekken. Een zakje dat over de standaard van een kerstboom getrokken is, ziet er heel stijlvol uit.
 • Om de versiering eenvormig te maken, kunnen identieke stoffen tasjes worden gebruikt om de bloempotten van de andere planten die zich in het kantoor bevinden, te bedekken. Uniforme stoffen zakjes voor bloempotten
  Kaarsje in een decoratief kerstzakje uit organza.

  Kaarsje in een decoratief kerstzakje uit organza.

  brengen harmonie in het interieur. Een dergelijke consistentie bij de keuze van kerstdecoraties laat toe een elegant kerstinterieur te creëren.

Stoffen zakjes als verpakkingen voor relatiegeschenken

De door ons aangeboden decoratieve stoffen kerstzakjes zijn perfect geschikt als stijlvolle verpakkingen voor kerstrelatiegeschenken. In het assortiment van de winkel vinden jullie tasjes genaaid uit verschillende soorten stoffen en verkrijgbaar in vele formaten, wat toelaat de perfecte verpakking voor bijna elk cadeau te selecteren! Het groot aantal dessins en kleurvarianten van de buidels laat klanten toe zakjes te vinden die zijn aangepast aan hun verwachtingen en smaak. Op de buidels kunnen we om het even welke bedrukking naar jullie keuze, waaronder natuurlijk ook de bedrijfsnaam en het logo, zetten! De stoffen kerstzakjes met het bedrijfslogo zijn perfecte verpakkingen voor relatiegeschenken!

Kerstrelatiegeschenken – Voor wie?

Kerstrelatiegeschenken zijn niet alleen een mooi gebaar van onze kant. Ze zijn een specifieke investering die een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling van zakelijke relaties. De kosten van relatiegeschenken en gadgets hoeven echt niet hoog te zijn. Om de aandacht te trekken, door de ontvanger te worden onthouden en bijgevolg positieve associaties te wekken en dus een gunstige invloed op de ontwikkeling van het merk te hebben, zijn andere kenmerken van wezenlijk belang. Goed voor de ontvanger geselecteerde, doordachte, originele en vooral hoogwaardige gadgets hebben een grotere kracht dan willekeurig gekozen dure geschenken. Laten we, voordat we vertellen hoe het perfect kerstgeschenk kan worden geselecteerd, kennis maken met de drie groepen van potentiële ontvangers ervan.

1. Relatiegeschenken voor zakenpartners

Zakenpartners vormen een heel belangrijke groep die cruciaal is voor de ontwikkeling van ons bedrijf. Het is goed eraan te denken unieke geschenken voor hen voor te bereiden. De elegante verpakkingen voor de relatiegeschenken voor zakenpartners zullen zeker een grote indruk op hen maken en kunnen een enorme invloed hebben op de relaties en de verdere samenwerking.

Relatiegeschenken verpakt in stoffen zakjes.

Relatiegeschenken verpakt in stoffen zakjes.

2. Kerstrelatiegeschenken voor klanten

Het is ook goed zakjes met een relatiegeschenk te overhandigen aan belangrijke klanten met wie we voortdurend en op de lange termijn samenwerken. Men kan er ook voor kiezen om originele geschenken aan alle klanten te geven die in de kerstperiode een transactie verrichten of met ons beginnen samen te werken. Voor deze groep worden het vaakst reclamegadgets met het bedrijfslogo of productmonsters gekozen. Het toevoegen van producten uit het eigen assortiment is een uitstekende manier om klanten vertrouwd te maken met de nieuwste producten van jullie aanbod. Ter gelegenheid van de feestdagen kunnen jullie ook geschenkbons voor volgende aankopen in jullie bedrijf overhandigen. In plaats van een kortingscode per e-mail te versturen, kunnen jullie decoratieve geschenkkaartjes maken en ze in een decoratief kerstzakje verpakken. Kleine kerstgeschenken kunnen een effectief hulpmiddel worden om jullie merk te promoten.

3. Kerstgeschenken voor medewerkers

Het opbouwen van positieve relaties met medewerkers is ook heel belangrijk. Ter gelegenheid van Kerstmis worden meestal pakjes overhandigd die bestaan uit koffie, excellente thee, elegante snoepjes. Grotere bedrijven bereiden ook kerstcadeautjes voor de kinderen van de medewerkers voor die vooral bestaan uit snoepgoed of speelgoed. Het is goed te zorgen voor een geschikte verpakking voor dergelijke geschenken. Als verpakkingen voor cadeautjes voor kleine kinderen zijn zakjes met kerstbedrukkingen en vrolijke thema’s uit bijvoorbeeld vilt uiterst geschikt. De pakjes kunnen worden verpakt in een collectieve jutezak die schitterend de zak van de kerstman imiteert. De zakjes met een kerstbedrukking zijn perfect geschikt voor kerstpakjes voor medewerkers en hun kinderen.

Verpakkingen voor kerstcadeaus voor kinderen.

Verpakkingen voor kerstcadeaus voor kinderen.

Welk budget dient men aan relatiegeschenken te besteden?

Wanneer jullie beslissingen nemen over de materiële waarde van de relatiegeschenken, dienen jullie blijk te geven van grote tact en gevoelig te zijn. Zelfs het duurste geschenk kan verkeerd zijn, dus is het goed indien mogelijk te proberen de voorkeuren van de persoon in kwestie te leren kennen. Jammer genoeg bestaat hier niet één, universele set richtlijnen. Of het geschenk wat minder officieel, persoonlijker kan zijn en welk maximumbedrag jullie eraan kunnen besteden, hangt onder andere af van de relatie die jullie hebben met de ontvanger ervan. Jullie dienen ook rekening te houden met mogelijke culturele beperkingen die eigen zijn aan een bepaalde nationaliteit alsook de voorschriften binnen een bedrijf met betrekking tot de aanvaardbare waarde van de ontvangen relatiegeschenken (zodat de ontvanger van jullie geschenk niet ten onrechte wordt beschuldigd van het ontvangen van „ongeautoriseerde eigendomsvoordelen”).

Of een gegeven voorwerp een geschikt geschenk is, hangt af van details zoals het merk ervan, het uniek design of de elegante verpakking. Kerstzakjes van organza en andere stoffen lenen zich uitstekend als verpakkingen voor diverse relatiegeschenken. Hieronder hebben we voor jullie een lijst met inspirerende ideeën voor relatiegeschenken samengesteld.

Wat kunnen jullie in de zakjes stoppen? Ontdek inspirerende ideeën voor kerstrelatiegeschenken

Onder de populaire, goedkope relatiegeschenken dienen eerst en vooral de gadgets met bedrijfslogo worden vermeld. Dit kan bijvoorbeeld een balpen, vulpen, notitieboekje, mok, agenda, kalender, USB-stick zijn.

Balpenzakje genaaid uit goudkleurige organza.

Balpenzakje genaaid uit goudkleurige organza.

De volgende groep zijn voedingsproducten – vooral die van gerenommeerde merken, of van kleine, lokale fabriekjes. Meestal worden snoepgoed (bijvoorbeeld handgemaakte pralines), elegante alcoholische dranken, koffie en luxetheemixen gekozen.

Jutezakjes bestemd voor het opbergen van decoraties.

Jutezakjes bestemd voor het opbergen van decoraties.

Een andere groep populaire relatiegeschenken zijn elegante juwelen. Meestal zijn dit geschenken voor vrouwen, maar ze zijn ook geschikt voor mannen: in dat geval kan gekozen worden voor bijvoorbeeld manchetknopen of een horloge. Dames kan men een elegante armband of oorbellen schenken.

Goudkleurig metaalachtig zakje en een elegante armband.

Goudkleurig metaalachtig zakje en een elegante armband.

Parfums en cosmetica, vooral die gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn een andere groep producten die als kerstrelatiegeschenken worden gekozen.

Cadeauzakjes voor parfums.

Cadeauzakjes voor parfums.

Als jullie de smaak en levensstijl van de persoon in kwestie een beetje kennen, dan kan ook een uitnodiging voor een cultureel evenement – bijvoorbeeld dubbele kaartjes voor een museum, theater, opera of concert – een goed idee voor een relatiegeschenk zijn. Ook vouchers voor een spa, schoonheidssalon of aankoopbons voor winkels van bekende merken kunnen een goed kerstrelatiegeschenk zijn. Om dit soort geschenk eleganter te overhandigen dan verpakt in een papieren envelop is het goed een stoffen tasje te gebruiken.

Voor kleine kinderen (bijvoorbeeld de kinderen van medewerkers) kan een charmant kerstpakje met allerhande zoetigheden worden klaargemaakt! Als jullie de leeftijd en het geslacht van het kind kennen, dan kunnen jullie ook speelgoed schenken. Pluche mascottes zijn beslist het meest universeel.

Kerstverpakkingen voor cadeaus voor kinderen.

Kerstverpakkingen voor cadeaus voor kinderen.

Welke zakjes kunnen jullie kiezen als verpakkingen voor relatiegeschenken en voor kerstversieringen?

We hebben voor jullie een rangorde van de zakjes opgesteld die in onze winkel verkrijgbaar zijn. De onderstaande lijst helpt het kerstzakje te selecteren dat het best aan jullie verwachtingen beantwoordt. We hebben een indeling van de tasjes verricht wat betreft het soort en de eigenschappen van de stoffen waaruit ze genaaid zijn, evenals de stijl en kleur. We vertellen ook welke maat van zakjes de beste is voor het verpakken van de meest populaire kerstrelatiegeschenken.

Indeling van de zakjes wat betreft het soort en de eigenschappen van de stof

In onze winkel vinden jullie zakjes genaaid uit diverse soorten stoffen. We bieden de volgende soorten zakjes aan :

 • organzazakjes
 • jutezakjes
 • satijnen zakjes
 • metaalachtige zakjes
 • linnen zakjes
 • jeans-/denimzakjes
 • zakjes van velours

Om jullie te helpen de beste verpakking voor relatiegeschenken of het beste zakje voor decoratie te kiezen, hebben we korte beschrijvingen opgesteld die de tasjes uit de verschillende stoffen karakteriseren.

Beschrijving van stoffen zakjes – indeling wat betreft het soort stof waaruit ze zijn genaaid

Organzazak-jes

Onze meest populaire zakjes. Genaaid uit dunne stof met hoge transparantie. Ze exponeren schitterend de inhoud ervan. Ze zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpalet. Het assortiment van de winkel omvat zowel tasjes uit effen, eenkleurige organza als diverse varianten van zakjes met decoratieve bedrukkingen, waaronder bedrukkingen met kerstthematiek. We bieden de mogelijkheid deze zakjes te personaliseren. De kleinste zakjes in het aanbod hebben de afmetingen 5 x 7 cm, de grootste zakken 75 x 100 cm.

Organzazak-jes

Organzazak-jes

Jutezakjes

De stof jute wordt gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en is volledig ondoorzichtig. De zakjes zijn verkrijgbaar zowel in de natuurlijke tinten van neutrale aardekleuren als in een geverfde versie met intensievere kleuren zoals bordeauxrood, roze of paars. Ze zijn uitstekend geschikt om er bedrukkingen en oplegwerken op te plaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in formaten vanaf 8x 10 cm tot en met 55x 75 cm.
Jutezakjes

Jutezakjes

Satijnen zakjes

Elegante zakjes uit de glanzende stof. Satijn ziet er heel subtiel en elegant uit en is toch behoorlijk duurzaam. Ook op deze tasjes kunnen diverse bedrukkingen worden geplaatst. De zakjes zijn verkrijgbaar in vele kleurversies en formaten vanaf 8 x 10cm tot en met 26 x 35cm.

Satijnen zakjes

Satijnen zakjes

Metaal-achtige zakjes

Heel originele zakjes met een elegante uitstraling. De stof waaruit ze zijn genaaid, voelt zacht aan en lijkt op satijn. De tasjes uit de glanzende, metaalachtige stof zijn alleen verkrijgbaar in twee exclusieve kleuren: goud- en zilverkleur. Op deze buidels kan geen bedrukking worden geplaatst. We hebben een aantal formaten van de buidels vanaf 8 x 10 cm tot en met 26 x 35 cm.

Metaal-achtige zakjes

Metaal-achtige zakjes

Linnen zakjes

De linnen zakjes zijn duurzame verpakkingen genaaid uit ondoorzichtige stof met een natuurlijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in lichte kleuren in beige tinten en in talrijke varianten genaaid uit kleurrijke, bedrukte stoffen. Het is ook mogelijk linnen zakjes met een eigen bedrukking te bestellen! De zakjes zijn afgewerkt met een touwtje dat past bij het natuurlijk karakter ervan. De kleinste ervan hebben de afmetingen 8 cm x 10 cm, de grootste 55 cm x 75 cm.

Linnen zakjes

Linnen zakjes

Jeanszakjes

Jeans is een stof die altijd in de mode is! Zakjes genaaid uit deze stof zijn buitengewoon stijlvol en heel universeel. Deze stof is heel duurzaam en volledig ondoorzichtig. De tasjes zijn afgewerkt met een met een contrasterend, licht touwtje. Onze zakjes zijn genaaid uit echte jeans. Ze kunnen daarom worden gewassen en gestreken! Op de jeanszakjes kunnen zowel bedrukkingen als diverse oplegwerken worden geplaatst. De denimzakjes zijn verkrijgbaar in een aantal formaten o.a. 8 x 10cm, 16 x 37cm, 26 x 35cm.

Jeanszakjes

Jeanszakjes

Zakjes van velours

Velours wordt soms ook fluweel of pluche genoemd omdat deze stof heel aangenaam en zacht aanvoelt. Doordat in velours een dicht vlechtwerk wordt gebruikt, is deze stof duurzaam en heel sterk. Velours is volledig ondoorzichtig en verbergt de inhoud van de verpakking goed. Dit zijn uitstekende verpakkingen voor relatiegeschenken. Op velours kunnen we ook de door jullie gekozen bedrukking plaatsen. De zakjes zijn verkrijgbaar in een aantal modieuze kleuren en formaten vanaf 8 x 10cm tot en met 26 x 35cm.

Zakjes van velours

Zakjes van velours

Welke zakjes kiezen jullie best – transparante of ondoorzichtige zakjes?

Als jullie de inhoud van het zakje willen laten zien, dan stellen we voor hiertoe organzazakjes te kiezen. Organza is immers onvervangbaar wanneer we producten willen presenteren. Organza ziet er ook indrukwekkender uit en is duurzamer dan cellofaanfolie met vergelijkbare parameters. Dit is de perfecte keuze bij het verpakken van bijv. reclamegadgets met het bedrijfslogo.

Kaars-kerstboom in een organzazakje.

Kaars-kerstboom in een organzazakje.

De andere soorten stoffen die in ons aanbod verkrijgbaar zijn, zijn volledig ondoorzichtig en zorgen ervoor dat de inhoud van het stoffen tasje een verrassing blijft tot het ogenblik dat het cadeau wordt uitgepakt. Verpakkingen voor relatiegeschenken uit niet-transparante stoffen zijn perfect geschikt wanneer we niet willen dat buitenstaanders de inhoud van de buidel zien.

Satijnen goudkleurig cadeauzakje.

Satijnen goudkleurig cadeauzakje.

Welke zakjes zijn het best: de effen zakjes of die met een bedrukking?

In het geval van het aanbod voor bedrijven zijn de zakjes met bedrukking veel populairder. Dankzij de mogelijkheid op het tasje een afbeelding met het bedrijfslogo te plaatsen, wordt de verpakking alleen al een reclamemedium! Dit is een goede investering omdat stoffen zakjes in tegenstelling tot tasjes van papier en folie niet onmiddellijk in de vuilnisbak belanden nadat het kerstrelatiegeschenk is uitgepakt. Dankzij de universaliteit, hoge kwaliteit en esthetiek (stoffen zakjes zijn gewoonweg heel mooi!) van deze stoffen zakjes, worden ze in het dagelijks leven meestal gebruikt om diverse voorwerpen op te bergen en te sorteren of om huisdecoraties te maken.

Hoe kiezen jullie een geschikte bedrukking voor de zakjes?

Neem contact met ons op voor een bevredigend bedrukkingsontwerp voor jullie zakjes! Op de zakjes kunnen we een bedrijfslogo, thematische afbeelding of een tekst van bijvoorbeeld kerstwensen plaatsen. We bieden de mogelijkheid tot volledige personalisatie van de producten om de zakjes zo goed mogelijk aan te passen aan de vereisten en behoeften van onze klanten.

Zakjes voor reclamegadgets met een door jou gekozen logo.

Zakjes voor reclamegadgets met een door jou gekozen logo.

Onder de term “zakjes met bedrukking” biedt ons assortiment veel meer dan het op de buidels geplaatst bedrijfslogo. We bieden ook dessin zakjes met gelegenheidsbedrukkingen, waaronder ook met thematische kerstmotieven. De kerstbedrukkingen en -oplegwerken die op onze tasjes geplaatst zijn, laten toe op een eenvoudige manier effectvolle decoraties te creëren. Zo wordt ook het probleem van hoe een cadeau mooi kan worden verpakt opgelost. Dankzij de zakjes met kant-en-klare kerstbedrukking kan dit snel, goedkoop en tegelijk mooi en effectvol gebeuren! De kerstbuidels zijn perfecte verpakkingen voor relatiegeschenken!

Indeling van de zakjes wat betreft de stijl ervan

We bieden jullie een breed gamma dessins en kleuren van zakjes aan. Dit laat toe zakjes te selecteren die perfect gematcht zijn met de diverse stijlen. De zakjes worden met succces gebruikt in zowel klassieke, traditionele decoraties als in moderne, niet-stereotiepe versieringen. De indeling van de zakjes wat stijl betreft, helpt ook de verpakkingen voor relatiegeschenken te matchen met de smaak van de persoon aan wie we het geschenk overhandigen.

Kaarsje in een decoratief kerstzakje uit organza.

Kaarsje in een decoratief kerstzakje uit organza.

Voor klassieke, traditionele decoraties worden meestal zakjes gekozen die gemaakt zijn van:

 • jute
 • linnen
 • organza
 • satijn
 • velours

In moderne stijl zijn meestal zakjes geschikt die gemaakt zijn van:

 • metaalachtige stof
 • jeans
 • velours
 • organza
 • satijn

De meest populaire zakjes in rustieke decoraties en zakjes die goed passen bij de stijlen boho en vintage zijn zakjes die gemaakt zijn van:

 • jute
 • linnen

Indeling van de zakjes wat betreft de kleur van de stof

De stoffen zakjes in ons aanbod zijn verkrijgbaar in een breed kleurenpalet. Jullie vinden bij ons zowel buidels in neutrale aardekleuren als tassen met sterke, verzadigde kleuren. Jullie vinden er zelfs zakjes in sterke neonkleuren en metaalachtige zakjes!

In de kerstperiode hebben de volgende kleuren van zakjes uit ons aanbod het meeste succes:

 • in rode tinten en bordeauxkleur
 • in aardekleuren: natuurlijk, lichtbruin, donkerbruin
 • wit en ecru
 • goud- en zilverkleurig
 • en donkergroen

Selectie van de perfecte stof voor de meest populaire relatiegeschenken – een gids

Op basis van de tot dusver gerealiseerde bestellingen vertellen we jullie ook welke zakjes het vaakst worden gekozen als verpakkingen voor specifieke producten:

Natuurlijke zeep verpakt in een organzazakje.

Natuurlijke zeep verpakt in een organzazakje.

Cosmetica – Natuurlijke cosmetica worden meestal verpakt in linnen en jute. Deze verpakkingen zien er, dankzij de ietwat rauwe, natuurlijke uitstraling ervan, echt effectvol uit. Exclusieve cosmetica van erkende merken presenteren zich daarentegen uitstekend in bijvoorbeeld satijn.

Verpakking voor handgemaakte zeep.

Verpakking voor handgemaakte zeep.

Juwelen – Als verpakking voor juwelen zijn, afhankelijk van de stijl van deze juwelen, alle door ons aangeboden soorten zakjes geschikt. In het geval van kerstrelatiegeschenken worden meestal subtiele en elegante juwelen gekozen. Voor het decoratief verpakken van deze juwelen opteren onze klanten meestal voor zakjes van velours en satijn alsook metaalachtige zakjes en organzazakjes.

Organzazakje voor juwelen.

Organzazakje voor juwelen.

Reclamegadgets – Volgens de meningen van onze klanten is het goed reclamegadgets te verpakken in organza. Organzazakjes doen de erin geplaatste gadgets met het bedrukt logo dankzij de transparantie van organza goed uitkomen.

 

Zakje met logo voor reclamegadgets.

Zakje met logo voor reclamegadgets.

Hoe kiezen jullie het juiste formaat zan het zakje?

Vragen jullie je af hoe jullie het juiste formaat van het zakje kunnen selecteren? De afmetingen van het zakje dienen altijd een beetje groter te zijn dan het voorwerp dat we erin willen plaatsen, vooral in het geval van harde en stijve voorwerpen die zich zelfs niet in de geringste mate aanpassen aan de vorm van de verpakking. De afmetingen van de stoffen zakjes die op de website worden weergegeven, zijn van toepassing op het hele tasje inclusief de ruimte boven het touwtje/lintje. Dit deel van de stof is slechts een decoratief onderdeel. De echte opbergruimte is dus kleiner dan de opgegeven afmetingen van het hele zakje. De binnenruimte van de buidel verkleint ook wanneer deze wordt dichtgebonden. Een zakje dat dichtgebonden wordt, wordt geleidelijk smaller in het bovenste gedeelte. Bij het selecteren van het formaat dienen jullie dus wat reserve te voorzien. Zowel de hoogte als de breedte van het voorwerp dienen kleiner te zijn dan de afmetingen van het tasje. Neem bij twijfel contact met ons op, onze medewerkers helpen jullie graag bij het selecteren van zakjes die perfect zijn aangepast aan jullie behoeften!

Hieronder vinden jullie foto’s die een aantal voorbeelden van populaire producten samen met de afmetingen van de voorgestelde verpakking voor de relatiegeschenken weergeven.

Zakje 16 x 37 cm voor een wijnfles.

Zakje 16 x 37 cm voor een wijnfles.

Rood organzazakje 3,5 x 19 cm voor een balpen.

Rood organzazakje 3,5 x 19 cm voor een balpen.

Stoffen kerstzakjes in het aanbod voor bedrijven

Zoals jullie zien, zijn deze eenvoudige stoffen zakjes uiterst universeel. Ze vormen een originele basis voor kerstdecoraties en komen goed tot hun recht als stijlvolle, elegante verpakkingen voor relatiegeschenken. Deze zakjes kunnen bij verschillende gelegenheden en op heel veel manieren worden gebruikt. Daarom is het de moeite waard gebruik te maken van de enorme mogelijkheden die deze goedkope en effectieve reclametools bieden!

Kerstzakjes met bedrijfslogo.

Kerstzakjes met bedrijfslogo.

Dankzij de grote voorraad zijn we in staat zelfs grote groothandelorders heel snel te verwerken. Bovendien bieden we onze vaste klanten gunstige kortingen, gratis levering en de mogelijkheid om een factuur met uitgestelde betaling te verstrekken. We nodigen jullie uit om vertrouwd te raken met ons volledig aanbod en met ons samen te werken.