De zakjes die we in ons aanbod presenteren, hebben een heel brede waaier van toepassingen en mogelijkheden voor gebruik thuis. Van louter decoratieve functies tot praktische toepassingen.

Vandaag willen we een van de vele praktische functies presenteren waarvoor we deze mooie herbruikbare zakjes kunnen gebruiken. Een van de toepassingen van de zakjes is om er juwelen in op te bergen!

Verlies je voortdurend jouw favoriete armbanden? Of word je misschien nerveus wanneer je iets snel moet vinden en het moeilijk is orde te houden in het kistje of de lade? Heb je opnieuw gemerkt dat jouw ketting verstrikt is geraakt in je ringen en armbanden? Als je je geen raad weet met de chaos die in jouw toilettafel is ontstaan, laat je dan door ons inspireren en verander dingen.

waarin bewaar je juwelenBreng orde in jouw toilettafel door decoratieve zakjes te gebruiken!

Kies hiervoor de zakjes die jou het meest bevallen, zakjes die jouw karakter en voorkeuren weerspiegelen. Bijna elk soort zakje zal hier geschikt zijn. Wat je ook kiest, de juwelen zullen zich mooi presenteren.

Je kan de zakjes in een lade of kast bewaren, maar je kan ze ook op een zichtbare plek, bijvoorbeeld op het blad van de toilettafel of in de badkamer – op een legplank of haak – plaatsen.

Waarin kan je jouw juwelen opbergen? In trendy zakjes!

De delicate en doorschijnende organzazakjes zijn verkrijgbaar in een dertigtal kleurversies – zowel in pastelkleuren als in neonkleuren. Ze zijn universeel en zullen dus bij elk interieur passen. En door de vele kleurvarianten en formaten vindt iedere dame beslist iets wat haar bevalt.

waarin bewaar je juwelen DIY

Een ander voorstel zijn de waardige en elegante zakjes van velours, die de indruk wekken van luxe en rijkdom. Aangezien deze tasjes gemaakt zijn van een duurzame stof, zullen ze zeker vele jaren dienst doen!

Nog een ander voorstel zijn onze zakjes van sensueel satijn, dat prachtig glanst onder invloed van de beweging van de stof of onze metaalachtige zakjes die mooi glinsteren. Dit voorstel is heel esthetisch en vrouwelijk.

Je hoeft je snuisterijen maar in kleinere delen te splitsen, ze te sorteren volgens soort en ze in aparte zakjes te doen. Op die manier hou je visueel orde, verlies je je juwelen niet en breng je ook enigszins afwisseling in het uitzicht van jouw toilettafel. Zoals ik al zei, zijn onze zakjes zowel praktisch als decoratief.

 Opbergen van juwelen