Juwelen hebben een toevoeging in de vorm van een elegante verpakking nodig om er verfijnd uit te zien. Juweliers en goudsmeden verkopen hun artikelen meestal in rechthoekige, kartonnen doosjes. Een dergelijke oplossing is praktisch en tamelijk mooi, maar geeft de indruk dat de verpakking iets mist. Een passende verpakking benadrukt de schoonheid van de juwelen die erin zitten en zorgt ervoor dat het product er chic en stijlvol uitziet.

Sieraden Verpakkingen DIY

Niet enkel wat erin zit, telt!

Net zoals je boeken niet mag beoordelen aan de hand van de omslag, zo dien je theoretisch gesproken ook juwelen niet te beoordelen naar de verpakking ervan. Uit ervaring echter weten we dat de eerste indruk het belangrijkste is, daarom is de verpakking voor de juwelen een heel belangrijk element. Om te weten te komen wat er in een cadeau zit, hebben we een aanmoediging nodig om het pakje open te maken. Deze aanmoeding is de verpakking – het buitenste omhulsel. Op basis van deze kennis stellen we jullie zakjes voor die belangstelling wekken door hun uitzicht en ervoor zorgen dat de persoon die ze ziet, onder de indruk zal zijn en niet zal kunnen wachten om zo’n zakje te openen.

Sieraden Verpakkingen

Verpakking voor de juwelen die even mooi is als de juwelen zelf

Juwelen zijn een uitstekend cadeau voor zowel vrouwen als mannen. Manchetknopen, een armband of horloge of in het geval van vrouwen – een armband, hanger, oorbellen, een ring… Mooie juwelen hebben een mooie verpakking nodig. Daarom stellen we zakjes voor waarin je deze producten kan verpakken.

Zakjes gemaakt van sensueel satijn is ideaal als verpakking van een cadeau voor een vrouw. Satijn is een heel precieuze en vrouwelijke stof. Het subtiele zakje bedekt het product volledig zodat de ontvanger van het cadeau een rilling van emotie voelt omdat ze niet weet wat er in het tasje zit.

Verpakkingen voor juwelen DIY

 

Een ander voorstel zijn zakjes van organza, een stof zo delicaat als mist. De zakjes van deze stof zijn universeel. Zowel vrouwelijke als mannelijke juwelen zullen er in deze tasjes perfect uitzien. Deze zakjes zijn halfdoorschijnend, wat betekent dat de voorwerpen die erin zitten, gedeeltelijk maar niet volledig zichtbaar zijn.

Een ander voorstel voor een rijk ogend zakje waarin juwelen kunnen worden verpakt, is een tasje van velours. Zo’n zakje is ondoorschijnend en verraadt dus niet het geheim van de inhoud ervan. Bovendien ziet een dergelijk tasje er verfijnd en sierlijk uit.

Verpakkingen voor juwelen

Zoek iets wat jouw juwelen mooi zal decoreren. Kies een stof waarin de juwelen er elegant en verfijnd zullen uitzien. In passend geselecteerde tasjes zullen jouw juwelen er veel effectvoller uitzien!