Wilt u aan uw dierbaren cadeaus geven in een unieke setting? We geven hier enkele ideeën voor handgemaakte geschenkverpakkingen gemaakt met verschillende technieken. De meeste ervan vereisen geen manuele handigheden! Deze prachtige verpakkingen creeert U in enkele ogenblikken! Inspireer Uzelf!Hier zijn enkele buitengewoon inspirerende ideeën om een stoffen zakje te versieren. Deze ideeën  kunt U gebruiken voor verschillende gelegenheden. De meeste ervan zijn werkelijk zeer eenvoudig en werken ook als creatieve spelletjes voor kinderen.

Een sierstrik van een lint gebonden op een zakje van organza

Een sierstrik van een lint gebonden op een zakje van organza

Handgemaakte verpakkingen voor buitengewone gelegenheden

Als we onze geliefden gelukkig willen maken op een voor hen belangrijke dag, zoals een trouwdag of een jubileum, hebben we echt een heel goed idee voor een cadeau nodig. Als we al zoveel moeite doen om het perfecte cadeau te vinden, is het echt niet de moeite waard om ineens op onze lauweren te gaan rusten. We moeten ook zorgen voor een verpakking die past bij de standing van de ceremonie. Want bij het overhandigen van geschenken telt niet alleen de binnenkant. Deze geschenkverpakking schept de eerste indruk en onderstreept onze eigen betrokkenheid bij het klaarmaken van de giften. Gepersonaliseerde geschenkverpakkingen zullen iedereen zeker bekoren!

Een zakje van linnen toegebonden met een versierende strik van een lint met een decoratief hangertje

Een zakje van linnen toegebonden met een versierende strik van een lint met een decoratief hangertje

Het versieren van stoffen zakjes met decoratieve hangers

Met dit eenvoudige voorstel kunt u het eigen karakter van een stoffen zakje in een paar seconden volledig veranderen en perfect afstemmen op de specifieke omstandigheden. Door het kiezen van decoraties met kerstmotieven creëren we prachtige kerstzakjes voor cadeautjes voor uw geliefden. Door het bevestigen van charmante engeltjes op de geschenkzakjes kunnen we een unieke cadeauverpakking voor kinderen maken, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een geboorte, een |doopsel, de heilige communie of Kerstmis.

Stoffen zakjes kunnen met de hand versierd worden met parels en strass-steentjes

Stoffen zakjes kunnen met de hand versierd worden met parels en strass-steentjes

Decoratieve hangers kunnen worden bevestigd aan de touwtjes in de trekker of worden opgehangen aan het reeds toegebonden zakje. U kunt uw zakje ook op een eenvoudige manier versieren door er een broche of een clip aan te bevestigen.

Het verfraaien van stoffen zakjes met stickers en andere toepassingen

Stoffen zakjes kunnen worden versierd door er decoratieve elementen op te plakken. We kunnen de kinderen bij deze activiteit betrekken : zij versieren het gladde oppervlak van het zakje met traditionele stickers of zelfklevende strass-steentjes, kunstmatige zirkonia of halfstukken parels. Op deze manier kunt u unieke afbeeldingen of gepersonaliseerde ondertitels op het geschenkzakje maken! Met behulp van het populaire handwerkpistool met hete lijm kunt u ook grotere toepassingen van multiplex, vilt en zelfs beeldjes van boetseerklei of een andere plastic massa aan het zakje bevestigen. Een dergelijke doe-het-zelf verpakking zal zeker een geweldige indruk maken op iedereen en zal ook een prachtig souvenir zijn!

Een linnen cadeauzakje voor uw geliefden met een schilderij gemaakt met acrylverven

Een linnen cadeauzakje voor uw geliefden met een schilderij gemaakt met acrylverven

Het beschilderen van stoffen cadeauzakjes voor uw geliefden

Onze linnen zakjes zijn ook uiterst geschikt om te beschilderen. Met behulp van acrylverf, kleurrijke pennen en zelfs krijtjes kunt u er decoratieve schilderijen op maken! Dit is een uitstekend vermaak voor de kinderen. Door de combinatie van verschillende technieken kunt u echt unieke, handgemaakte cadeauverpakkingen maken die goed werken voor elke gelegenheid. Speciaal voorbereid voor uw geliefden, zal de gepersonaliseerde verpakking op zich al een geweldig cadeau-idee zijn!

Versieringen van geschenkzakjes met gepersonaliseerde doe-het-zelf-verpakkingen

Versieringen van geschenkzakjes met gepersonaliseerde doe-het-zelf-verpakkingen

Decoratief borduurwerk op stoffen zakjes

Mensen met een talent voor borduren en stikwerk kunnen echte kunstwerken maken op deze stoffen zakjes! Mensen die niet over zo’n grote manuele vaardigheden (of geduld) beschikken, kunnen echter in een paar ogenblikken een handgemaakte cadeauverpakking klaarmaken door op het zakje verschillende kant-en-klare decoraties te naaien. Een zeer interessant effect bereiken we door het creëren van een compositie van kleurrijke knoppen. We kunnen ook gebruik maken van elementen zoals bewegende ogen en plastic neuzen om hiermee mascottes te maken. Dankzij dat alles creëren we uit een velours zakje een unieke en charmante verpakking voor een teddybeer of andere mascotte! Een dergelijke handgemaakte verpakking is ideaal voor kindergeschenken!

 

Zakjes voor cadeaus versieren - gepersonaliseerde doe-het-zelfverpakkingen

Zakjes voor cadeaus versieren – gepersonaliseerde doe-het-zelfverpakkingen

Wij nodigen u dus graag uit om gebruik te maken van het rijke aanbod van onze winkel! U vindt hier zakjes gemaakt van verschillende stoffen zoals o.a. velours, satijn, organza en zelfs denim! Deze ultra-chique stoffen zakjes zijn ideaal voor cadeauverpakkingen! Ze zullen ook een uitstekende basis vormen voor het creëren met de DIY methode van unieke geschenkverpakkingen voor geliefden!