We kennen een betrouwbare manier om de kamer van uw kind netjes te houden! Ontdek onze praktische organisatoren die ervoor zorgen dat het speelgoed snel en gemakkelijk wordt opgeruimd na afloop van het spel!    Bezit je kind heel veel klein speelgoed? Verzamelt het Lego blokjes, modieuze LOL Suprise poppen, Kinder Surprise speeltjes en vele andere verschillende figuurtjes? Misschien heb je deze morgen opnieuw blootsvoets op blokjes getrapt die op het tapijt waren achtergebleven!?

Een decoratief zakje voor de Lego Duplo-blokjes in de kinderkamer

Een decoratief zakje voor de Lego Duplo-blokjes in de kinderkamer

U hebt vast en zeker schoon genoeg van die voortdurende chaos in de kamer van uw kind. Droomt u van mooie en harmonieuze interieurs en geraakt u gefrustreerd over hoe ver ze wel niet afwijken van de werkelijkheid? Nochtans kan het schoonhouden van de kinderkamer …  kinderlijk eenvoudig zijn! Maar u hebt de juiste gadgets nodig…

Stoffen zakjes zijn ideaal om speelgoed op te bergen en om cadeautjes voor de kinderen te verpakken

Stoffen zakjes zijn ideaal om speelgoed op te bergen en om cadeautjes voor de kinderen te verpakken

Organisatoren voor klein speelgoed

Stoffen decoratieve zakjes zijn geweldige organisatoren voor klein speelgoed! Ze helpen uw kind om orde te houden en verminderen tegelijk het risico dat het zijn of haar geliefde speelgoed voortdurend kwijtraakt.

Halloween tassen - organza decoratie in een kinderkamer

Halloween tassen – organza decoratie in een kinderkamer

Wilt u orde in huis? Leer uw kind dan om zijn speeltjes op zijn plek terug te leggen! Indien u voor elke verzameling speeltjes een aparte organizer voorziet, zal het ook aanzienlijk gemakkelijker worden om de orde te bewaren. De stoffen zakjes-organisatoren voor speelgoed maken het mogelijk om snel en gemakkelijk verschillende kleine voorwerpen van elkaar te scheiden zowel op rekken als in lades en opbergkratten. Ze nemen veel minder ruimte in beslag dan traditionele doosjes en garanderen een gemakkelijke toegang tot de inhoud ervan. Ze zijn ook ideaal voor het opbergen van allerlei tekengerief en schoolbenodigdheden op uw bureau. U kan ze bovendien ook gebruiken om kledij en ondergoed te schikken in het dressoir.

Decoratieve zakjes in de kinderkamer – een mooie en praktische oplossing

Met de stoffen zakjes kan uw kind snel en gemakkellijk:

  • Sorteren
  • Opbergen
  • Verplaatsen
Kersttassen voor animatie-accessoires - animator als kerstman

Kersttassen voor animatie-accessoires – animator als kerstman

Speeltjes in een organisator zijn nog steeds gemakkelijk toegankelijk, maar de ruimte wordt er ineens een pak harmonieuzer door. Daarom precies zijn ze een onvervangbare hulp bij het ordenen van speelgoed, blokjes, spelletjes, puzzels, LOL Surprise poppen met al hun accessoires en andere kinderspeeltjes!

Gemakkelijk opruimen na het spel

Kan u uw kind er niet toe aanzetten om zijn kamer op te ruimen? Met onze speelgoedzakjes wordt het opruimen na het spel echt een gemakkelijke klus, snel en zelfs… plezant! Geen vervelend sorteren meer of eindeloos verzamelen van kleine onderdelen! Gooi gewoon al het speelgoed in de zak. Bovendien kan het zakje worden afgesloten met een trekkoordje, zodat de inhoud niet ongewenst wordt uitgestort.

De koordjes in de trekker zorgen ervoor dat het zakje eenvoudig te openen en te sluiten is!

De koordjes in de trekker zorgen ervoor dat het zakje eenvoudig te openen en te sluiten is!

Een metamorfose van de kinderkamer in 5 minuten tijd!

Stoffen zakjes helpen u niet alleen bij het ordenen van uw Kinder Surprise figuurtjes, de Legoblokjes en de andere kindercollecties. Naast hun brede praktische toepassing hebben ze ook nog een ander belangrijk voordeel – ze brengen visueel orde in het interieur en zijn een bijzonder mooie en originele decoratie van de woning!

Zakjes van velours zijn ideaal voor het decoratief opbergen van speelgoed

Zakjes van velours zijn ideaal voor het decoratief opbergen van speelgoed

Het brede assortiment van de Saketos-winkel stelt u in staat om zakjes-organizers voor klein speelgoed uit te kiezen die perfect passen bij het interieur en in vrijwel elke stijl. Met hun hulp kun je het karakter ervan in enkele ogenblikken volledig veranderen! Dankzij onze zakjes creëert u een prachtige en tegelijkertijd zeer praktische decoratie van de kinderkamer.