Bij de beslissing om een mooi verpakte fles alcohol als geschenk te overhandigen, kiezen  we het vaakst voor rode wijn. Ook likeurdrankjes zijn erg populair. Dit is echt een geweldig idee voor een cadeau! Ontdek welke likeur je het beste kiest en hoe je die moet verpakken.

Dit kan een geschenk op zich zijn of een onderdeel van een grotere, elegante set van geschenken. Dan is een likeur zeker een geschikt geschenk om te geven tijdens verschillende soorten van prestigieuze evenementen, zoals jubilea of herdenkingen. Wij bezorgen U enkele suggesties welke likeur te kiezen voor dergelijke uitzonderlijke gelegenheden, waarmee U het kunt geven en hoe U de likeur als een geschenk kunt verpakken.

Likeur is een geweldig idee voor een cadeau. Het enige wat je hoeft te doen is het mooi inpakken.

Likeur is een geweldig idee voor een cadeau. Het enige wat je hoeft te doen is het mooi inpakken.

Wat is likeur? Wat is het nut ervan?

Likeur is een hoog percentage gearomatiseerde alcohol met een intense smaak. Het is een uiterst veelzijdige drank. Er bestaan veel interessante ideeën over hoe likeur te drinken. De drank kan worden geconsumeerd in zijn pure vorm of ook worden gebruikt als basis voor veel populaire coctails. Sommige smaken kunnen zelfs een aromatische toevoeging voor de koffie zijn. Likeuren zijn vaak ook een ingrediënt in desserts! Ze worden gebruikt als toppings voor ijs, fruitsalade of als ingrediënt in taarten. De populaire amaretto amandellikeur wordt bijvoorbeeld toegevoegd aan het Italiaanse cultdessert – tiramisu.

Likeur als idee voor een cadeau. Voor wie? En voor welke gelegenheid?

Deze zoete drank is er in vele smaken: fruitig, met een notensmaak, ei of melk, kruidig of plantaardig. Een ruime keuze aan smaakvarianten staat toe om zowel een karaktervolle mannelijke likeur met een lichte bitterheid als een bijzonder delicate en romige likeur voor vrouwen uit te kiezen. De selectie van specifieke likeuren onder deze naam is dus werkelijk indrukwekkend. Producenten bieden ook likeurdrank aan voor veganisten. Er bestaan echt veel mogelijkheden. Daarom is dit ook een geweldig idee voor een cadeau voor verschillende gelegenheden. Het is een stijlvol en elegant geschenk dat we aan onze geliefden kunnen geven. Het werkt perfect als geschenk voor verjaardagen of feestdagen, maar ook zonder een specifieke gelegenheid, wanneer we iemand gewoon blij willen maken. Een likeurdrankje in kleine flesjes is ook schitterend om als bedankcadeau aan de bruiloftsgasten te geven!

Likeur is een perfect geschenk voor bruiloftsgasten of een geschenk voor de feestdagen.

Likeur is een perfect geschenk voor bruiloftsgasten of een geschenk voor de feestdagen.

Likeur als geschenk voor jubilea en herdenkingen – inspirerende cadeausets

Een likeur als geschenk voor een speciale gelegenheid kan ook gekozen worden als onderdeel van een grotere cadeauset. Het is zeker en vast een goed idee als een gift voor geliefden – bijvoorbeeld ter gelegenheid van een huwelijksverjaardag. En het werkt ook geweldig voor vrienden en collega’s tijdens een jubileumviering of bijvoorbeeld een aankomend pensioen.

Een elegante geschenkset met een karaf en likeur serveerglazen

Een elegante geschenkset met een karaf en likeur serveerglazen

Bij de keuze van een likeur als jubileumgeschenk of ter gelegenheid van een belangrijke herdenking kunnen wij deze overhandigen samen met een keramische set voor de likeur of bijvoorbeeld met stijlvolle glazen met een gravure erin. We kunnen ook een bepaalde likeur voor de koffie uitkiezen. Dan wordt het zeker de moeite waard om dit te geven in een set samengesteld met een koffiesoort van een hoge kwaliteit, een elegant porseleinen kopje en een selectie uitstekende pralines erbij.

Hoe verpak ik een likeurdrank als cadeau?

Om ons cadeau er echt smaakvol en geraffineerd te laten uitzien loont het de moeite waard om voor de juiste verpakking te zorgen. In ons aanbod vindt U zakjes gemaakt van verschillende stoffen die verkrijgbaar zijn in vele kleurvarianten. Wij bieden onder andere subtiele satijnen zakjes alsook uiterst elegante velours exemplaren aan. Voor een enkele fles alcohol met standaardafmetingen zijn stoffen zakjes van 16 x 37 cm ideaal. Cadeausets met een flesje likeur kunnen in een houten doosje of een decoratieve kartonnen box worden geplaatst en vervolgens in een transparant zakje van organza worden verpakt.

Alcohol verpakt als geschenk in een zakje van velours.

Alcohol verpakt als geschenk in een zakje van velours.

Een ander idee om te overwegen is om de cadeaus in een stoffen zakje te verpakken en vervolgens in een cadeaumand te doen. Zakjes van stof zien er veel chiquer uit dan cellofaanfolie of traditionele papieren geschenktassen. Een geschenk dat verpakt is in stoffen tassen ziet er  ongetwijfeld veel eleganter en smaakvoller uit!

Een fles alcohol, verpakt als cadeau in een linnen zakje en met een rode strik

Een fles alcohol, verpakt als cadeau in een linnen zakje en met een rode strik

Stoffen zakjes – de beste verpakking voor een fles alcohol, bijvoorbeeld voor een likeur

In onze winkel vindt U zorgvuldig genaaide zakjes van verschillende materialen zoals organza, jute, linnen, denim, maar ook zeer originele metaalachtige zakjes. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en in vele kleuren en trendy patronen. U hoeft dus niet langer na te denken over hoe U een likeur als cadeau inpakt! Stoffen zakjes zijn dus een ideale geschenkverpakking voor uitzonderlijke gelegenheden.