Zie hoe je onze stoffen tassen en zakjes slim kunt gebruiken als versiering voor de kleuterklas en als slofzakjes voor de kleuters! Ontdek ook onze andere voorstellen op maat!

Vraag je je af waar je een stoffen tasje voor je kleuter eigenlijk voor kan gebruiken? Wij geven je graag enkele hints, want er zijn mogelijkheden genoeg!

Zak voor de kleuterschool

Zakken met dubbele trekkoord kunnen worden gebruikt als gymtas of als organizer voor de rugzak van een kind.

Een zak voor de kleuter

Slofzakken voor de kleuterschool zijn al jaren een belangrijk bestanddeel in de kleuterklas! Maar een set van onze zakjes werkt ook perfect als opberg-organizers voor in de rugzak van het kind. Onze zakjes helpen je de ruimte te organiseren en alles netjes te houden, terwijl ze ook zeer licht zijn en zelf weinig ruimte innemen wanneer ze opgevouwen zijn. Een bijkomend voordeel van de Saketos-zakken is het dubbele trekkoord in de zoom, waardoor er snel en gemakkelijk kan worden gesloten en geopend. Letterlijk kinderspel!

School- of kleuterschool uitzet kan verpakt worden in een stoffen zak

Zakjes voor kinderkleding en slofjes voor de kleuterschool

Zakken-organizers met een trekkoord

Zakken voor speelgoed en blokjes 

Een set grote tassen zal ook thuis van pas komen voor je kleintje! Onze trekkoordzakjes zijn een handige hulp om de kamer van je kind netjes te houden. De mogelijkheden voor het gebruik van deze veelzijdige organisers zijn werkelijk eindeloos! In de eerste plaats kunnen ze dus worden gebruikt om speelgoed te sorteren en om blokken en verschillende figuurtjes op te bergen.

Velours zakjes zijn ideaal voor het decoratief opbergen van speelgoed

Velours zakjes zijn ideaal voor het decoratief opbergen van speelgoed

Houten blokken en rails in linnen zakken

Houten blokken en rails in linnen zakken

                                       Zakken voor kinderkleren en slofjes

Ten tweede, zijn deze ook uitstekende organisers voor allerlei kleding. Een set van zakken met de namen van de dagen van de week erop gedrukt zal kinderen helpen om zelfstandig te leren zijn, terwijl ouders tijd kunnen besparen bij de ochtendvoorbereidingen voor het vertrek naar de kleuterschool. Het enige wat je hoeft te doen, is één keer per week enkele setjes kleding klaarmaken en deze in zakjes klaar verpakken. Onze kledingzakken zijn ook ideaal wanneer je met kinderen reist.

Zakjes voor kleding die de zelfstandigheid van kleuters ondersteunen.

Zakjes voor kleding die de zelfstandigheid van kinderen ondersteunen

Zakjes voor kinderkledij - een set van zakjes voor elke dag van de week

Zakjes voor kinderkledij – een set van zakjes voor elke dag van de week

Maar je kan ook kiezen voor een set kledinghoezen met prints om in te kleuren. Zelf een linnen zak versieren is een leuk idee voor creatief spel voor kinderen.

Linnen zak kleurboek voor kinderkledij

Linnen organizer voor een kleurboek

Creatieve decoraties voor de kleuterklas

Stoffen zakjes zijn de perfecte basis voor het maken van goedkope kinderkamer decoraties! Maar bovenal is het versieren van zakjes een erg fantasievol plezier voor kinderen, wat helpt om de fijne motoriek te oefenen en hun creativiteit verder te ontwikkelen!

Linnen zakjes voor een geschenk voor mama en papa

Creatief speelplezier voor kinderen – schilderen van linnen zakjes

Handgemaakte cadeauverpakking - Paaszakjes

Paaszakjes voor kinderen-paashaasjes van zakjes en creatieve DIY draadjes

Linnen zakken versieren met stempels

Linnen zakken versieren met stempels

Winterdecoraties in de kleuterklas

In december is het een goed idee om op de kleuterschool themadecoraties voor te bereiden voor Sinterklaas, want kinderen zijn altijd erg opgewonden over het bezoek van de Sint. Een kerstversiering van de kleuterklas zal hen helpen deze speciale, magische sfeer nog meer te voelen. Het is zeker de moeite waard om winterdecoraties op de ramen van de kleuterklas te bevestigen – uit papier geknipte sneeuwvlokken zien er altijd geweldig uit.

Decoratie van de ramen in de kleuterschool - winterse decoraties

Kinderen die zich amuseren met zelf versierd glas

Vraag je je af hoe je de klas kan versieren voor het komende kerstfeest van je kleuterschoolgebruikmakend van de kerstzakjes van Saketos? Plaats levende of kunstmatige potplanten in onze decoratieve zakjes en met een thematische opdruk. Het gebruik van zakjes als bloempotbekleding is een beproefde manier om  je interieur een snelle en goedkope metamorfose te geven!

Een jute zakje met een print voor kerstmis als bekleding voor een bloempot

een decoratieve bekleding van bloempotten met jute zakjes en een feestelijke print

 

Je kunt ook de adventskalender niet vergeten! Een guirlande van stoffen zakjes zal de muur van je kleuterkamer prachtig versieren! In de zakjes kan je kleine cadeautjes voor de groep doen of kaartjes met adventsactiviteiten en suggesties voor winterse spelletjes. De adventskalender zal de kleintjes zeker veel plezier bezorgen!

Adventskalender wat zit erin? Wij stellen verschillende taken voor!

Ideeën voor opgaves voor de adventkalender

adventsinspiraties

Cadeautips voor de adventskalender voor kinderen

Een adventskalender van velours zakjes - trendy voor herfst en winter

Kerstdecoratie-een velours adventskalender van zakjes

Geschenkzakjes voor de kleuterschool

Er zijn veel mogelijkheden om feest te vieren tijdens het schooljaar! Bij het klaarmaken van geschenken voor kinderen is het zeker de moeite waard om te zorgen voor mooie, kleurrijke verpakkingen. Bekijk onze collectie van kindertassen en zakjes! Met onze zakjes kan je mooi cadeautjes inpakken voor kinderdag, jongens- of meisjesdag of ter gelegenheid van het beëindigen van de kleuterschool.

De zakjes zullen ook van pas komen voor ouders die voor de verjaardag van hun kind cadeautjes voor de kinderen in hun groep mooi willen inpakken – gewoon de snoepjes in de cadeauzakjes voor de kleuterschool verpakken en de leuke cadeautjes zijn klaar!

Zakjes voor geschenken voor de kleuterschool

Geschenkzakjes voor het kinderdagverblijf – voor kinderdag, jongensdag, meisjesdag.

 

Preschool cadeauzakjes – voor kinderdag, jongensdag, meisjesdag, kleuterschool afstuderen.

Een cadeaupakket voor een leraar - voor lerarendag en het einde van het schooljaar.

Verpakkingen voor geschenken van de kinderen aan de kleuterleraressen.

De Sint op de kleuterschool

De zakjes zijn geweldig voor het opbergen van entertainment gadgets

De zakjes zijn geweldig voor het opbergen van entertainment gadgets

Je maakt Sinterklaaspakketten voor kleuters en op zoek naar inspiratie? In de kerstpakketten van de kleuters zitten meestal snoepjes, mascottes, mini bordspelletjes of creatieve kerstpakketten, die persoonlijk worden uitgedeeld door de Sint of een animator die hem vervangt en het feest voor de kinderen organiseert. Ongeacht wat er in het pakje zit, is het zeker de moeite waard om een mooie cadeauverpakking te kiezen, kinderen zullen een mooi verzorgd cadeautje zeker waarderen!

Herbruikbare fleece geschenkverpakking

Non woven zakjes voor kerstgeschenken en Sinterklaas

Waar koop je cadeauzakjes voor kleuters?

Wij hopen dat je hierbij onze ideeën kunt genieten om een zakje voor een kleuter ook te gebruiken als organiser, als kamerdecoratie of als mooie verpakking voor Sinterklaas cadeaus! Tot slot herinneren wij je eraan dat je in de Saketos-shop prachtige feestzakken in vele aantrekkelijke dessins en kleuren kunt vinden!