Bent u op zoek naar een elegant alternatief waarmee u de populaire decoratieve dozen in de huisdecoratie of als cadeauverpakking kunt vervangen? Ontdek onze buitengewone collectie van originele geschenkverpakkingen. Doe enkele uitzonderlijke ideeën op voor hun practische toepassing!  Wij tonen u enkele universele en prachtige decoratieve verpakkingen.  Ze vervangen de kleine decoratieve doosjes die vaak als opbergdoosje voor kleinere souvernirs worden gebruikt. Door de mogelijkheid van verschillende maten kan je ze gebruiken, net als grote kartonnen decoratieve dozen, om grotere geschenken in te verpakken maar ook om verschillende huishoudelijke artikelen in op te bergen. Welk soort van decoratieve verpakking biedt ons anders zoveel mogelijkheden?

Modieuze rood geruite linnen zakjes zijn een geweldige decoratie voor Uw keukenwerkblad of plank.

Modieuze rood geruite linnen zakjes zijn een geweldige decoratie voor Uw keukenwerkblad of plank.

Wat kan decoratieve dozen vervangen?

Wij bieden onze uiterst veelzijdige en mooie stoffen zakjes aan! In onze winkel zijn deze unieke zakjes vewrkrijgbaar in vele maten en kleuren. Wij bieden onder andere: zakjes van organza , satijnen zakjes, jute zakjes en zelfs schattige denim zakjes gemaakt van echte denim! Stoffen zakjes zijn een schitterend alternatief voor de gangbare decoratieve doosjes.

Een organza zakje is een elegante verpakking voor een kaars

Een organza zakje is een elegante verpakking voor een kaars

Waarom zou u decoratieve dozen vervangen door stoffen zakjes?

Stoffen zakjes zijn in de eerste plaats origineler en eleganter dan de gangbare decoratieve doosjes. Ze worden ook gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en weerstand tegen mechanische schade. Met inbegrip van deze die het gevolg is van de destructieve werking van vocht en water.

Oferowane przez nas opakowania można używać wielokrotnie, a podczas przechowywania zajmują one mało miejsca. W razie potrzeby wygląd woreczka można w prosty sposób odświeżyć. Większość dostępnych w ofercie sklepu tkanin można prasować, a ewentualne drobne zabrudzenia powstałe podczas użytkowania wystarczy usunąć wilgotną ściereczką.

De door ons aangeboden verpakkingen kunnen herhaaldelijk worden gebruikt en nemen tijdens het opbergen ook weinig ruimte in beslag. Indien nodig kan het uiterlijk van het zakje gemakkelijk worden opgefrist. De meeste stoffen uit het aanbod van onze winkel, kunnen gewoon worden gestreken en eventuele kleinere plekken die door het gebruik zijn ontstaan, kunnen met een vochtige doek eenvoudig worden verwijderd.

Het verpakken van artikelen in onze decoratieve stoffen zakjes is echt kinderspel en het eindresultaat is altijd prachtig! Ook het decoreren van de stoffen zakjes is uiterst eenvoudig. Bevestig gewoon een decoratieve hanger aan de koordjes, sluit af met een broche of lijm er eender welke decoratieve accessoire bovenop. Meer ideeën voor het versieren van uw eigen zakjes vindt u in het artikel: Originele, handgemaakte verpakkingen. Creatieve ideeën

Het alternatief voor kleine decoratieve geschenkdozen

Kleinere formaten van zakjes zullen met succes de kleine geschenkverpakkingsdozen vervangen. Wij bieden een breed scala aan stoffen in vele designs en kleuren. Ons rijke assortiment laat toe een zakje te kiezen dat perfect past bij het geschenk dat u hebt klaargemaakt. Modieuze glitterboxen kunnen met succes vervangen worden door onze unieke, prachtig glanzende metaalachtige zakjes die verkrijgbaar zijn in zilver en goudkleur.

Zelfgemaakte decoraties van zilverkleurige metaalachtige zakjes

Zelfgemaakte decoraties van zilverkleurige metaalachtige zakjes

Stoffen zakjes lenen zich uitstekend  voor het decoratief inpakken van geschenken en voor verschillende gelegenheden. U kunt er stijlvolle sieraden en allerlei handwerk in kwijt, zoals bijvoorbeeld zelfgemaakte zeepjes, handgemaakte kaarsen of potjes met zelfgemaakte conserven.

Een rood zakje voor juwelen - in deze uitgave voor een indrukwekkende armband.

Een rood zakje voor juwelen – in deze uitgave voor een indrukwekkende armband.

In de stoffen zakjes kunnen eenvoudig en toch elegant souvenirs worden verpakt voor de gasten die ons vergezellen tijdens diverse exclusieve feesten. De zakjes in het populaire formaat van 8 x 10 cm zijn ideaal voor een stijlvolle verpakking, bijvoorbeeld om de bruiloftsgasten te bedanken. In zakjes van een geselecteerde stof kunt u zowel decoratieve souvenirsfiguren opbergen alsook kleine snoepjes – gepersonaliseerd suikergoed of zelfs amandelspekjes in glazuur.

Ideeën voor een cadeau voor de bruiloftsgasten - amandelspekjes of een engelfiguurtje verpakt in een zakje van organza.

Ideeën voor een cadeau voor de bruiloftsgasten – amandelspekjes of een engelfiguurtje verpakt in een zakje van organza.

Stoffen zakjes in plaats van decoratieve dozen in uw huis

Stoffen zakjes vinden een praktische toepassing in elk huis. Ze kunnen worden gebruikt om kleine artikelen op te slaan. Zo kunnen ze gebruikt worden, bijvoorbeeld om sieraden van elkaar te scheiden in een kistje,of kleine familie memorabilia in souvenirsdozen op te bergen of ook wel om verschillende hobby snuisterijen beter te organiseren. De voorwerpen die in stoffen zakjes zijn verpakt, zijn goed beschermd (bijv. tegen stof of verlies). Zaken die op deze manier verpakt zijn, zien er zeer stijlvol en elegant uit. Dankzij de transparantie van het materiaal laten zakjes van organza  ons ook toe om de items die erin zijn opgeborgen uit te stallen in winkeletalages, en zelfs in huisvitrines en rekken.

De perfecte cadeauverpakking - een zakje van organza ziet er altijd goed uit

De perfecte cadeauverpakking – een zakje van organza ziet er altijd goed uit

Sommige stoffen – velours, jeans en jute – zijn zeer duurzaam en kunnen ook zwaardere voorwerpen opbergen en dragen. Zakjes hieruit vervaardigd zien er licht en chique uit in vergelijking met decoratieve dozen.

Rode velours zakje voor wijn 16x 37 cm.

Rode velours zakje voor wijn 16x 37 cm.

Kies uw perfecte stoffen zakje!

U weet al waarom stoffen zakjes beter zijn dan decoratieve dozen. Wij nodigen u dan ook van harte uit om onze online shop te bezoeken om kennis te maken met het volledige aanbod van deze indrukwekkende en universele decoratieve verpakkingen.