Heb je jute zakjes met een opdruk nodig? Bij ons heb je de keuze uit vele kant-en-klare motieven of kan je ook gepersonaliseerde zakjes met je eigen opdruk bestellen!

Bekijk het rijkelijke aanbod van onze groothandel in stoffen zakjes. De Saketos winkel biedt een grote selectie van kant-en-klare ontwerpen van stoffen zakjes, waaronder uiteraard ook modieuze zakjes van jute. Wij zijn zelf producent, waardoor wij ook individuele bestellingen voor jute zakjes met jouw opdruk kunnen realiseren!

Decoratie van bloempotten met zakjes met het bedrijfslogo.

Decoratie van bloempotten met zakjes met het bedrijfslogo

Bekijk onze jute zakjes

Sommige mensen waarderen jute om zijn natuurlijke, ietwat rauwe, rustieke uitstraling. Deze groep klanten wil vooral jutezakken in een natuurlijke kleur gebruiken of kiest anders voor bepaalde varianten in ingetogen, neutrale aardkleuren.

Als verpakking voor handgemaakte zeep

Als verpakking voor handgemaakte zeep

Anderen houden gewoon van onze intens gepigmenteerde, kleurrijke jutezakken. Er is echter één kwestie waarover al onze klanten het eens zijn – elk van hen waardeert de duurzaamheid en de hoge kwaliteit van onze opbergzakjes. Geloof je ons niet? Lees dan gerust de opinie van andere klanten!

Een groen zakje van jute

Een groen zakje van jute

Jute zakjes met opdruk

Vlakke, eenkleurige jute opbergtassen zijn niet precies wat je op dit moment zoekt? Maak je graag gebruik van onconventionele oplossingen? Wij bieden jou daarom originele en buitengewoon indrukwekkende jute zakjes met opdruk (je vindt ze HIER) of met decoratieve toepassingen! Wij beschikken over kant-en-klare motieven voor om het even welke gelegenheid! Waaronder sfeervolle snoepzakjes voor Halloween of ook wel heerlijke tassen voor Kerstmis!

Verpakkingen met logo -  maak een goede eerste indruk
Stoffen zakjes zijn een perfect antwoord op de vraag hoe je een cadeautje mooi kunt inpakken voor de Kerst.

Stoffen zakjes zijn een perfect antwoord op de vraag hoe je een cadeautje mooi kunt inpakken voor de Kerst

Bestel zakjes met een opdruk – geheel gemaakt volgens jouw ontwerp!

Bezoek nu onze online winkel en kies jouw zakjes uit de vele kant-en-klare ontwerpen. Hebben we in ons huidige aanbod niet onmiddellijk dat product, waar je naar op zoek bent? Contacteer ons dan! Samen creëren we unieke, gepersonaliseerde zakjes.

Huwelijkstasjes - om de bruiloftsgasten te bedanken.

Huwelijkstasjes – om de bruiloftsgasten te bedanken

Onthou ook dat wij, en dit om aan de verwachtingen van onze klanten tegemoet te komen, het laagste aantal minimum hoeveelheden bestellingen vragen op de markt wanneer het gaat om gepersonaliseerde zakjes! Bovendien gaat het gehele proces op één plaats door – wat een expres uitvoering van de opdracht  mogelijk maakt.

Feestzakjes met jouw bedrijfslogo erop geprint.

Feestzakjes met jouw bedrijfslogo erop geprint

Op de zakjes kunnen we een motief naar jouw keuze plaatsen – een opschrift of een grafische afbeelding. Zo kunnen de jute zakjes met opdruk die voor jou gemaakt zijn, bijvoorbeeld met het logo van jouw bedrijf worden versierd! Dergelijke zakjes zijn werkelijk een zeer geschikt reclamemiddel. Daardoor onderscheidt jouw firma zich! Ontdek onze ideeën voor het gebruik van stoffen zakken in het bedrijfsleven: Zakjes niet enkel als verpakking voor geschenken – maar als inspiratie voor bedrijven

Zakjes met het bedrijfslogo opgeprint.

Zakjes met het bedrijfslogo opgeprint

Heb je geen kant-en-klaar ontwerp, maar wel een interessant idee voor een grafische afbeelding? Schrijf ons aan! Samen realiseren wij jouw visie en creëren wij voor jou de ideale zakjes.

Hoe geschenken verpakken? In stoffen zakjes!