Jeans stof (denim) gaat nooit uit de mode! En blijft voortdurend in de top van de mode-hits. Het wordt trouwens niet enkel in de kledingbranche gebruikt! Ontdek enkele ongewone en inspirerende voorstellen voor het gebruik van denim om unieke huisdecoraties te creëren! Mensen houden al jaren van denim!  Daar is niets eigenaardigs aan! De stof karakteriseert zich door haar hoge duurzaamheid en ook het feit dat ze zo universeel is. Ontdek enkele ideeën voor het gebruik van jeansstof in uw huis!

Decoratief zakje van jeans (denim)

Decoratief zakje van jeans (denim)

Jeansstof in de interieurdecoratie

Denim onderscheidt zich door zijn eerder sober, minimalistisch uiterlijk. Deze sterke katoenen stof past daarom perfect bij natuurlijke materialen zoals steen en hout. Decoraties met jeans  zijn een uitstekende aanvulling voor moderne stijl interieurs. Het is ook perfect voor het inrichten van een jeugdkamer of een kinderkamer.

Jeans kan in bijna elk interieur worden gebruikt. Het past perfect bij zowel neutrale aardkleuren als flitsende neonkleuren. U kunt kiezen voor enkele losse jeansaccenten zoals kussens, een tapijt of helemaal uit de bol gaan en een unieke, extravagante denim interieurinrichting creëren! Op de markt kunt U veel kant-en-klare artikelen kopen of U kunt ook online inspiratie opdoen en zelf Uw eigen jeans gadgets maken, DIY zoals lampenkappen, bloempottenhoesjes of een jeanskrantenrek!

Jeans (Denim) in de binnenhuis decoratie

Jeans (Denim) in de binnenhuis decoratie

Het kan ook worden gebruikt voor grotere elementen in het interieurontwerp. Denim wordt zelfs gebruikt voor het stofferen van meubels. Een designer jeanspoef, een fauteuil of zelfs een zitbank in jeans zal zeker een enorme indruk maken op iedereen!

Binnenhuisdecoratie met zakjes van denimmateriaal

U bezit geen manuele vaardigheden, maar u wilt zelf uw eigen interieur in uw woning creëren? Dan zijn zakjes uit jeans de oplossing. Door deze te gebruiken creëert u razendsnel enkele thuisdecoraties. In enkele ogenblikken zullen ze de inrichting van elk interieur volledig veranderen waardoor het een uniek karakter krijgt!

Bloemen in denim bloempot covers

Bloemen in denim bloempot covers

Denim zakjes kunnen worden gebruikt als decoratieve hoezen voor bloempotten met huisplanten. De jeanszakjes zijn ook een geweldige verpakking voor het sorteren en bewaren van diverse artikelen! Ze werken goed voor zowel het decoratief opbergen van souvenirs of sieraden als voor alledaagse voorwerpen zoals kleinere bureauspulletjes of speelgoed in de kinderkamer.

Denimzakken voor kantoor- en plastic accessoires

Denimzakken voor kantoor- en plastic accessoires

De door ons aangeboden zakjes zijn gemaakt van echte, originele jeans. Zo kunt u ze wassen en strijken wanneer u maar wilt! Deze zijn uiterst duurzaam en bestand tegen mechanische schade. Ze zijn ook zeer geschikt voor het opbergen van iets zwaardere voorwerpen. Tegelijkertijd zien ze er zeer stijlvol uit en zijn ze zeer universeel. Wij nodigen u dus uit om onze winkel te bezoeken en om kennis te maken met het volledige aanbod van denim zakjes en andere bijzondere stoffen zakjes!

Denim etui voor bloempot

Denim etui voor bloempot