Bereidt U een groot feest voor en heeft U behoefte aan eenvoudige en tegelijk originele ideeën voor tafelversiering? Of wilt U een buitengewone tafeldecoratie in het huis creëren? Wij zijn er om te helpen!

Of U nu op zoek bent naar een alledaagse tafeldecoratie of een versiering voor een speciale gelegenheid, wij hebben waardevolle tips en inspirerende suggesties voor U klaarliggen.

1.Decoratief serviesgoed in een wijnrode kleur - vaas, servetten, kandelaars en strikjes op de stoelen

Decoratief serviesgoed in een wijnrode kleur – vaas, servetten, kandelaars en strikjes op de stoelen

Decoratie van de tafel voor een feest

Bij het organiseren van feesten, bijvoorbeeld voor een bruiloft of de feestdagen, zijn er originele ideeën nodig voor tafelversieringen. Gasten die werden uitgenodigd voor de feesttafel en die er veel tijd zullen doorbrengen, zullen ook de prachtige bekleding ervan ongetwijfeld waarderen. De meest populaire tafeldecoraties zijn vazen met snijbloemen maar ook kandelaars of lantaarns.

2.Een satijnen zakje met een bedrukt bedankje voor de bruiloftsgasten.

Een satijnen zakje met een bedrukt bedankje voor de bruiloftsgasten.

Bij het organiseren van feesten, bijvoorbeeld voor een bruiloft of de feestdagen, zijn er originele ideeën nodig voor tafelversieringen. Gasten die werden uitgenodigd voor de feesttafel en die er veel tijd zullen doorbrengen, zullen ook de prachtige bekleding ervan ongetwijfeld waarderen. De meest populaire tafeldecoraties zijn vazen met snijbloemen maar ook kandelaars of lantaarns.

3.Decoratief servies in wit- en goudkleurige tinten

Decoratief servies in wit- en goudkleurige tinten

Voor grotere gezelschappen kunnen naamplaatjes met namen en achternamen helpen bij het aangeven van de plaatsen voor individuele gasten. Goed geselecteerd en in overeenstemming met de rest van de decoraties kunnen deze evengoed een decoratieve functie hebben en een aanvulling vormen op de ceremoniële decoratie.

4.Elementen van tafeldecoratie verpakt in organza zakjes

Elementen van tafeldecoratie verpakt in organza zakjes

Een dagelijkse tafeldecoratie in Uw huizen

Het loont zeker de moeite om voor een mooie tafeldecoratie te zorgen, ook wanneer we geen gasten verwachten. Versieringen op de tafel zullen de dagelijkse maaltijden zeker aangenamer maken voor de huisgenoten We omringen ons immers allemaal graag met prachtige objecten. Stijlvolle tafeldecoratie zorgt ervoor dat zelfs de eenvoudigste maaltijden heerlijk smaken!

5.Een jute zakje als vaashoes met vlierbessenbloemen

Een jute zakje als vaashoes met vlierbessenbloemen

Het is niet nodig om elke dag geraffineerde composities en prachtige decoratieve stukken te creëren. Eén belangrijk element zal volstaan Dit kan een decoratieve krans zijn die is aangepast aan het seizoen, een kandelaar, een bloempot of ook wel een vaas met snijbloemen.

6.Een tafel met een decoratief lantaarntje en een linnen zakje als bloempot bekleding

Een tafel met een decoratief lantaarntje en een linnen zakje als bloempot bekleding

Originele tafeldecoraties – inspiraties

Wilt U graag Uw eigen versieringen maken voor Uw huis en doe-het-zelf decoraties in elkaar steken? Stijlvolle zakjes van stof zorgen ervoor dat U in een handomdraai echt originele tafeldecoraties kunt creëren. U kunt ze gebruiken als bloempotomhulsels of U kunt er een origineel Paas- of Kerststuk mee maken. In onze winkel vindt U een breed scala aan decoratieve zakjes gemaakt van verschillende materialen. Wij bieden U o.a. zakjes van organza aan,van velours,jute en linnen Deze zijn beschikbaar in vele aantrekkelijke ontwerpen en kleuren Hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden aangepast aan verschillende types van interieurdecoraties, en worden aangepast volgens thema en setting van een specifieke gelegenheid.

7.Decoratieve zakjes van linnen en jute in een rustikale stijl voor de bruiloftstafel

Decoratieve zakjes van linnen en jute in een rustikale stijl voor de bruiloftstafel