Vraag je je af hoe je je haarelastieken, haarspelden, kammen en andere haaraccessoires moet opbergen? Wij hebben het antwoord!

Ben je op zoek naar slimme oplossingen om je lade of doos met haaraccessoires op orde te houden? Of misschien maak je wel handgemaakte sieraden en haarkammen, slingers of spelden en vraag je je af hoe je kralen en andere half afgewerkte producten voor haarversieringen netjes kunt opbergen? Bekijk dan zeker ons aanbod!

Hoe je je haarelastieken, haarspelden, kammen en andere haaraccessoires moet opbergen?

Hoe je je haarelastieken, haarspelden, kammen en andere haaraccessoires moet opbergen?

Hoe haarclips en haarelastieken thuis bewaren?

Hou je van verschillende soorten haarversieringen? Sommige vrouwen bezitten een indrukwekkende collectie haaraccessoires en haarjuwelen! Als je je verzameling netjes en opgeruimd wil houden, moet je zeker de opbergzakjes van Saketos eens proberen! In feite zijn alle zakjes in onze winkel perfect voor dit doel. Dus kies gewoon de stof uit, de maat, je favoriete patroon en kleur!

Kun je maar niet beslissen welk zakje te kiezen? Kijk welke zakjes onze klantenservice consulente Ilona aanbeveelt!

Heb je veel haaraccessoires en wil je de elastieken, clips, gespen, hoofdbanden en andere accessoires uitsorteren? Onze organza zakjes verdienen speciale aandacht in deze situatie. Deze zakjes zijn gemaakt van een stevig, semi-transparant materiaal. Zo kan je de inhoud ervan zien zonder het zakje te moeten openen! Met een organza zakje vind je altijd precies wat je nodig hebt. Dit is echt een enorm gemak, vooral als je een grote collectie decoratieve spelden hebt. Organza zakjes helpen je om je verzameling van haaraccessoires te organiseren en tegelijkertijd tentoon te stellen.

Een Saketos levensles:

Heb je haaraccessoires in je collectie die gereserveerd zijn voor een bepaalde stijl? Verpak ze in een organza zakje en hang ze aan een hanger samen met je outfit. Deze slimme truc zal je heel wat tijd besparen als je je klaarmaakt.

Je kan dit idee ook gebruiken om kleertjes voor je baby klaar te leggen.

Organza zakjes voor haarversieringen zullen helpen om je haarclips en elastieken op orde te houden.

Organza zakjes voor haarversieringen zullen helpen om je haarclips en elastieken op orde te houden.

Organza zakjes voor haarversieringen

Organza zakjes voor haarversieringen

Een opbergzakje voor haarextensies

Onze stoffen zakjes-organizers zijn ook ideaal als opbergdoosjes voor synthetische en natuurlijke haarextensies en -stukjes. Je hoeft je daarom niet langer af te vragen hoe je je kapsels, haarstukjes en clip-on paardenstaarten moet opbergen. Je hoeft je haar ook niet meer op te bergen in lelijke zakjes in een lade! Vanaf nu kun je je hairextensies opbergen in een elegant etuitje, dat je haar niet alleen beschermt tegen stof en klitten, maar er ook nog eens prachtig uitziet! Dit is een plezier om te gebruiken! Dankzij onze ruime keuze aan zakjes kun je het perfecte zakje kiezen voor al jouw franjes, vlechten, flip-in en clip-in haar.

Een satijnen zakje is een perfecte verpakking voor losstaand en geknipt haar

Een satijnen zakje is een perfecte verpakking voor losstaand en geknipt haar

Hoe geknipt haar te bewaren?

Wil je je haar afknippen en het verkopen of schenken aan een stichting die pruiken maakt voor mensen die hun natuurlijke haar hebben verloren als gevolg van kanker? Vergeet niet je haar te vlechten en de uiteinden vast te zetten met haarbanden (om klitten te voorkomen). Het geknipte haar moet worden bewaard op een droge plaats met weinig licht. Voor het bewaren van natuurlijk haar zijn zakjes van luchtdoorlatend materiaal zoals linnen of katoen ideaal.

Reis organisers voor je haaraccessoires

Als je je koffers pakt voor een vakantie, zorg er dan voor dat je een set stylingaccessoires en haarversieringen meeneemt. Je zal wel merken dat de dubbel geribbelde trekkoordzakjes perfect werken als reisorganisers! In onze stoffen zakjes kan je je haarclips en haarelastieken sorteren en handig opbergen voor onderweg.

Organisers voor in de reistas

Een haarborstel in de handbagage is blootgesteld aan beschadigingen en vuil. Bewaar hem dus zeker niet zomaar los in je tas! Verzorg je haarborstel en haaraccessoires met behulp van stoffen zakjes. Stoffen zakjes zijn een goed alternatief voor cosmeticatassen. Ze zijn lichter dan de traditionele make-uptasjes, nemen weinig plaats in, beschermen de inhoud perfect en maken het gemakkelijker om in je handtas of koffer de dingen terug te vinden die je nodig hebt. Een bijkomend voordeel van de Saketos zakjes is het dubbele trekkoord in de zoom ervan. Hiermee kan je het zakje tas snel en comfortabel sluiten en wordt tegelijk voorkomen dat de inhoud wordt uitgemorst.

Jute zak als organizer voor de handbagage

Een haarborstel in je handbagage en een jute organiser-zak

Verpakking voor handgemaakte haarversieringen en half afgewerkte haarproducten

Organisers voor half afgewerkte haarproducten

De stoffen zakjes zijn ook een geweldige optie voor knutselaars en fabrikanten die halffabrikaten aanbieden voor haarversieringen! Stofffen zakjes als organisers voor kralen, haarspeldjes en halffabrikaten voor haarversieringen helpen je om alles netjes op te bergen.

Hoe bewaar ik mijn haaraccessoires thuis en op reis?

Hoe bewaar ik mijn haaraccessoires thuis en op reis?

Baat je zelf een winkel uit met haaraccessoires? Dan weet je vast wel dat het de moeite loont om zorg te dragen voor details zoals een mooie winkelverpakking. Dit is vooral belangrijk als je elegante haaraccessoires aanbiedt voor bruiloften en andere belangrijke gelegenheden (bv. huwelijkskammen, communieslingers, spelden met edelstenen en kristallen). Met een stijlvolle verpakking zullen jouw producten er echt exclusief uitzien. De stoffen zakjes zijn ook perfect als productverpakking, en het Saketos merk biedt je bovendien de mogelijkheid om ze volledig te personaliseren! Bezoek de Saketos winkel dus vandaag nog en kies jouw eigenste stoffen zakjes.