Heeft u een origineel idee voor een valentijnsgeschenk nodig voor uw vriend of echtgenoot? We geven u enkele inspirerende voorstellen voor valentijnsgeschenken voor mannen. Verras hem dit jaar!

Wij presenteren hier enkele populaire en sinds jaren beproefde geschenken en ook een paar unieke ideeën om samen met zijn tweetjes wat tijd door te brengen. Deze inspiraties zullen niet alleen op Valentijnsdag van pas komen, maar bij elke gelegenheid wanneer u uw man wilt verrassen en gelukkig maken!

Cadeaus voor mannen in stijlvolle tassen

Cadeaus voor mannen in stijlvolle tassen

Welk Valentijnscadeau kiezen voor een man?

Indien u uw wederhelft een cadeau wilt geven, kunt u kiezen voor een van de universele mannelijke gadgets. Dit kan een elegant verpakte alcoholische drank zijn, parfum ,een portemonnee of ook wel elegante manchetknopen of een stropdas.  Ook een geweldig idee is om een gepersonaliseerd cadeau te maken. Zo kan men bijvoorbeeld een speciale herdenkingsgravure op een mannenhorloge of een elegante pen,op een USB-stick of zelfs op een wijnglas of bierpul plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om een CD of een boek van uw favoriete schrijver te kopen, waar u uw eigen handgeschreven opdracht kunt aan toevoegen.

Heren sieraden in een zwarte organza tas

Heren sieraden in een zwarte organza tas

Als u de smaak en voorkeuren van uw man perfect kent, overweeg dan om hem een cadeau te kopen dat bij zijn hobby hoort. Voor een sportliefhebber kan dit bijvoorbeeld een abonnement voor de fitness zijn, sportgadgets ofwel een duoticket voor een gezamenlijke inspanning op de klimmuur. Voor liefhebbers van computerspelletjes kunt u een nieuw uitgebracht spel aanschaffen of een grappig spelersgadget zoals bijvoorbeeld een spelconsole van chocolade.

Cosmetica, sportgadgets - geschenken voor mannen in stijlvolle stoffen tassen

Cosmetica, sportgadgets – geschenken voor mannen in stijlvolle stoffen tassen

Wat moet ik voorbereiden op Valentijnsdag voor een jongen?

Een fles wijn gewikkeld in een gouden metalen zak

Een fles wijn gewikkeld in een gouden metalen zak

Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan de tijd die ze samen doorbrengen. Een romantisch diner is een zeer populair idee voor een Valentijnscadeau, dat iedereen zal bevallen. Afhankelijk van de manier waarop uw wederhelft graag zijn vrije tijd doorbrengt, kunt u ofwel naar een restaurant gaan dan wel thuis een geweldig feestmaal bereiden. Vergeet echter niet dat we ons bij de voorbereiding van een verrassing voor uw partner ons vooral moeten richten op zijn voorkeuren. Misschien is het deze keer wel de moeite waard om een paintball of karting trip te organiseren in plaats van een bezoek aan een trendy koffiezaak? Of in plaats van naar een romantische komedie,kunt u uw wederhelft misschien beter uitnodigen naar de bioscoop voor een thriller of een goede actiefilm?

De perfecte wijnzakken. Zakjes in een formaat 16x37
Tijd samen doorgebracht is het beste cadeau-idee

Tijd samen doorgebracht is het beste cadeau-idee

Kaartjes voor skelters verpakt in een organzazak

Kaartjes voor skelters verpakt in een organzazak

Hoe organiseer je een onvergetelijke Valentijnsdag voor uw man?

Niemand kent een man zo goed als zijn wederhelft – zijn vrouw. Bij de voorbereiding van een Valentijnsverrassing kunnen we ons laten leiden door de huidige passie van onze man, of we kunnen verder teruggrijpen naar het verleden en bijvoorbeeld een tot nu toe onvervulde droom uit de jeugd of zelfs uit de kindertijd gaan realiseren. En romantiek zal zeker intreden als u een bezoek brengt aan de plek van een van uw eerste gezamenlijke afspraakjes.

Hoe pak je Valentijnscadeaus in voor een man?

Heeft u al het beste idee gekozen voor een Valentijnscadeau voor uw partner? Dan is het nu tijd om na te denken over de perfecte verpakking! Wij bieden stijlvolle stoffen zakjes aan, die de perfecte setting vormen voor de Valentijnscadeaus van uw vriend of man.  Een dergelijke elegante verpakking zal zeker een positieve eerste indruk maken. Dit zal het nog leuker maken om het cadeau uit te pakken. Als Valentijnsgeschenkverpakking voor een man zijn bijvoorbeeld uiterst geschikt grijze of zwarte velours zakjes alsook originele denim zakjes. Zorg voor de unieke setting van voor u belangrijke momenten!

Denim-, velours- en organzatassen zijn de perfecte verpakking voor herengeschenken

Denim-, velours- en organzatassen zijn de perfecte verpakking voor herengeschenken