Graag presenteren wij U onze kerstzakjes, die ideaal zijn als aanvullende accessoires voor de animatoren van kinderevenementen.

Zakjes zijn ideaal voor het opbergen van speelgoed.

Zakjes zijn ideaal voor het opbergen van speelgoed.

In de aanloop naar de kerstperiode besluiten tal van instellingen, bedrijven (en ook steeds vaker particulieren) om gebruik te maken van de diensten van professionele organisatoren van kerstfeestjes voor de kinderen. Daarom is het de moeite waard om te zorgen voor een goede voorbereiding van Uw aanbod en om nuttige gadgets te voorzien tijdens de kinderevenementen. In de winter is een decoratieve Kerstmanstas voor kerstcadeautjes gevuld met kleinere stoffen zakjes met een thematische opdruk bijzonder handig. Deze buideltjes kunnen verschillende cadeaus bevatten voor kinderen die in de kleuterschool of op andere plaatsen worden bezocht. Men kan er snoepjes, kleiner speelgoed of artikelen voor animatie en alle mogelijke interessante rekwisieten instoppen die nuttig kunnen zijn tijdens de winterse workshops en spelletjes met de animator.

Stoffen zakken vormen de animator's toolkit

Stoffen zakken vormen de animator’s toolkit

Accesoires voor de animator – de zak van de Kerstman

De door ons gemaakte kerstcadeauzakjes zijn in vele formaten verkrijgbaar. Grotere exemplaren, bijvoorbeeld deze gemaakt van decoratieve jute, zijn ideaal als onderdeel van het kostuum voor een animator, of beter gezegd, om door de Kerstman als geschenktas te worden meegedragen. Dit is een zeer mooie aanvulling op het kostuum ! Bovendien zijn ze zeer duurzaam. We willen U eraan herinneren dat U bij ons werkelijk heel goedkoop zakjes aankoopt. Bij een B2B samenwerking bieden wij zakjes aan tegen groothandelsprijzen!

Stoffen tassen zien er elegant uit als kerstcadeauverpakking

Stoffen tassen zien er elegant uit als kerstcadeauverpakking

Kerstcadeautassen – feestelijke geschenkzakjes voor het  kinderkerstfeest

In het assortiment van de winkel kunt U ook kiezen voor kleinere cadeauzakjes. Ze zijn ideaal voor het inpakken van cadeaus voor groepen van kinderen. Ze zijn uitermate geschikt voor de groepen kleuters die ter gelegenheid van het Kerstkinderfeest door de door hen zo geliefde Heilige man worden bezocht. De kerstcadeauzakjes samen met de geschenkjes erin worden later door de deelnemertjes mee naar huis genomen. Een dergelijke verpakking wordt dus een mooi en uniek souvenir!

Inspiratie voor de feestdagen - gebruik van stoffen zakjes als geschenkverpakking

Inspiratie voor de feestdagen – gebruik van stoffen zakjes als geschenkverpakking

Uitzonderlijke animatiegadgets – accessoires die nuttig zijn voor spelletjes met kinderen

Iedereen die evenementen voor kinderen organiseert en uitvoert, weet dat kinderen aandacht hebben voor de kleinste details. Het is dus de moeite waard om voor hun aantrekkelijkheid zorg te dragen. Unieke animatiegadgets zorgen ervoor dat U zich kunt onderscheiden op de markt. Deze unieke zakjes die gebruikt worden als accessoires voor kinderanimatoren zullen de aantrekkelijkheid van Uw diensten alleszins verhogen. En indien de tassen voorzien zijn van een bedrijfslogo, vormen ze bovendien ook een originele reclamegadget om Uw animatiediensten te promoten!

Zakjes zijn een geweldige opbergplek voor animatiegadgets

Zakjes zijn een geweldige opbergplek voor animatiegadgets

Een animator in het kostuum van de Kerstman bezoekt de kinderen niet alleen in de kleuterschool. Groepscadeauverpakkingen werken dus overal waar er behoefte is aan het uitdelen van geschenken aan een grotere groep kinderen.

De perfecte verpakking voor kerstcadeaus

De perfecte verpakking voor kerstcadeaus

Ze kunnen dus worden gebruikt in gemeenschappelijke ruimtes, in gemeenschapscentra, in speelkamers en overal waar evenementen voor kinderen worden georganiseerd, bijvoorbeeld in grote bedrijven die kerstkinderfeesten organiseren voor de kinderen van hun werknemers. Wij nodigen U van harte uit tot samenwerking!