Bent U op zoek naar een idee voor een originele adventskalender ? Daarom presenteren wij U enkele nieuwigheden uit ons aanbod – adventskalenders in verschillende aantrekkelijke ontwerpen.

U vindt hier zowel kant-en-klare sets om deze decoratieve guirlande te maken alsook vele andere ontwerpen van zakjes, waarmee U deze zelf kunt creëren . Deze kerstversiering zal de adventstijd zeker aangenamer maken en creëert in elk huis een magische sfeer. Door elke dag één zakje met een kerstcadeau te openen, wordt het aftellen naar Kerstmis zeker nog aantrekkelijker.

Wat stop ik in de adventskalender?

Adventskalenders worden in huis opgehangen op de eerste dag van December. Ze bestaan uit 24 kistjes of doosjes waarin verschillende verrassingen voor elke dag worden gestopt. Meestal zijn dit kleine snoepjes, kaartjes met daarop opdrachten geschreven of geselecteerde citaten uit de Heilige Schrift. Veel hangt er vanaf voor wie de geschenken zijn bestemd. Volwassenen schenken zichzelf vaak kerstversieringen of cosmetica. In een kalenderkistje kan men verder ook kaartjes voor de bioscoop of het theater aantreffen of voor andere culturele evenementen.

Een adventskalender van linnen zakjes

Een adventskalender van linnen zakjes

Er zijn enorm veel ideeën voor wat er in de adventskalender voor kinderen kan worden opgenomen. Dit kan gaan van klein speelgoed, over kerststalfiguurtjes, tot vormpjes om samen peperkoeken te maken of een set voor het maken van Uw eigen kerstdecoraties.

Kerstcadeaus voor kinderen

Kerstcadeaus voor kinderen

Hoe een eigen DIY adventskalender te maken ?

Benieuwd hoe U uw eigen adventskalender maakt? Nog steeds op zoek naar een idee om er eentje te creëren ? Deze kerstversiering kan op een zeer eenvoudige manier in elkaar worden gestoken. En bovendien duurt het met onze zakjes maar een paar minuten !

Een adventskalender gemaakt van stoffen zakjes

Een adventskalender gemaakt van stoffen zakjes

Bovenaan op de inspiratielijst voor de adventskalender staan zowel ideeën voor de doe-het-zelf kalender als kant-en-klare kerstguirlandes vervaardigd van onze zakjes.

De adventskalender voor kinderen zowel als voor de volwassenen is een prachtige manier om het aftellen naar Kerstmis aantrekkelijker te maken. Om er een in Uw eigen huis te maken, rijgt U de linten van de zakjes gewoon aan een touw of op een decoratief takje. Plaats vervolgens de cadeaus zoals snoepjes, kaartjes met opdrachten, kerstversieringen in de buideltjes en snoer vervolgens de linten van de zakjes strakjes aan. En deze adventskalender kan nog extra versierd worden met decoratieve hangertjes. Dit wordt een geweldige decoratie van Uw huis!

Stoffen zakjes kunnen gebruikt worden als Kerstdecoratie

Stoffen zakjes kunnen gebruikt worden als Kerstdecoratie

In onze winkel vindt U talrijke, zeer aantrekkelijke ontwerpen van zakjes met een kerstopdruk, die U kunt gebruiken bij de opmaak van Uw adventskalender. U kunt ook kiezen voor de éénkleurige zakjes. In dat geval is het zeker de moeite waard om deze te gaan voorzien met handgemaakte kerstversieringen.

Adventskalenders – kant-en-klare sets

Wij bieden U adventskalenders van zakjes aan, die vervaardigd kunnen worden van verschillende materialen en in vele formaten. Wij hebben kant-en-klare sets samengesteld in verschillende aantrekkelijke ontwerpen. Ons aanbod omvat zowel traditionele kalenders in rustieke stijl als meer moderne ontwerpen.

De kant en klare set bestaat uit 24 zakjes, zowel decoratieve elementen als accessoires die nodig zijn om de kalender op te hangen (touw, lint, decoratieve gespen voor de zakjes – diverse accessoires afhankelijk van het model).

Een traditionele adventskalender in rustieke stijl

Wij bieden U adventskalenders in rustieke stijl aan, gemaakt van jutezakjes. Zakjes gemaakt van deze minimalistische, ruwe stof zijn in deze samenstelling uiterst elegant. De kerstguirlande van zakjes ziet er geweldig uit in traditionele, klassieke interieurs. En opgehangen boven de open haard wordt het zeker een opvallende en prachtige kerstversiering.

Een moderne adventskalender

Ons aanbod bevat ook meer innovatieve ontwerpen. Wij bevelen hierbij onze absolute noviteit aan, de minimalistische adventskalender in wit en grijs schakeringen. Een uiterst universele decoratie voor minimalistische interieurs ,die prachtig zal uitkomen in lofts of appartementen in de Scandinavische stijl, maar ook op kantoor. Een ideaal decoratief element voor moderne interieurs.

Adventskalender voor kinderen

Ook voor de allerkleinsten hebben we charmante sets klaargemaakt ! Kleurrijke zakjes samen met decoratieve hangers vormen een prachtige adventskalender voor kinderen. Aantrekkelijke prints en extra kerstdecoraties maken onze producten tot een perfect decoratief element ook voor de kinderkamer.