Gelegenheden zakjes

Stof
Geselecteerd:
Verwijder
Kleur
Geselecteerd:
Verwijder
Grootte
Geselecteerd:
Verwijder
Breedte
Geselecteerd:
Verwijder
Hoogte
Geselecteerd:
Verwijder
Decoratieve bedrukking
Geselecteerd:
Verwijder
Gelegenheid
Geselecteerd:
Verwijder
Er is (er zijn): 542 product(en) in deze categorie
Filters Er is (er zijn): 542 product(en) in deze categorie

bruilofts-zakjes.pngpaaszakjes.png

In deze categorie vinden jullie prachtige stoffen zakjes voor cadeaus voor speciale gelegenheden, die vervaardigd zijn van verschillende stoffen en verkrijgbaar zijn in vele kleuren, formaten of diverse dessins. Onze decoratieve tasjes van organza, jute, linnen of satijn zijn ideaal voor elke gelegenheid en komen overal van pas waar je een cadeau, relatiegeschenk of juwelen op een originele manier moet inpakken!

Zo zijn er de populaire organzazakjes, die ook verward worden met tulezakjes (tule is een stof met een structuur die heel goed lijkt op die van organza), die het oog strelen met hun halfdoorschijnende structuur en subtiel uitzicht en op een delicate manier de inhoud laten zien! Jullie vinden bij ons ook prachtige en duurzame tasjes van jute en linnen, die perfect geschikt zijn als decoratie en verpakking voor het bewaren van specerijen of voedingswaren in elke keuken.

Satijn is als stof uitermate geschikt voor cadeauverpakkingen voor een persoon aan wie je gehecht bent en die je waardeert. Deze verpakkingen zijn rank en glanzend en beschermen zorgvuldig de inhoud. In ons aanbod hebben we eveneens fantastische tasjes met bedrukkingen in verschillende motieven - bedrukkingen voor Kerstmis, Pasen of Valentijnsdag of Grootmoederdag, Grootvaderdag of een andere gelegenheid. Iedereen vindt hier iets wat perfect past! Dit is een echte mijn van verpakkingen voor verschillende gelegenheden en evenementen.

De grootste selectie van Polen! We nodigen detailhandels- en groothandelsklanten uit aankopen te doen in onze online winkel!

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product