st. st.
5 st. 15 cm x 20 cm
Fluwelen zakjes 15 x 20 cm - zwart Fluwelen zakjes
Fluwelen zakjes 15 x 20 cm - zwart Fluwelen zakjes
  • Fluwelen zakjes 15 x 20 cm - zwart Fluwelen zakjes
  • Fluwelen zakjes 15 x 20 cm - zwart Middelgrote Zakjes 15x20 cm
  • Fluwelen zakjes 15 x 20 cm - zwart Halloween
  • Fluwelen zakjes 15 x 20 cm - zwart Middelgrote zakjes
  • Fluwelen zakjes 15 x 20 cm - zwart Kaarsjes
  • Fluwelen zakjes 15 x 20 cm - zwart Zeepjes
  • Fluwelen zakjes 15 x 20 cm - zwart Zakjes met een snelle en gemakkelijke sluiting
  • Fluwelen zakjes 15 x 20 cm - zwart Eerste communie

Fluwelen zakjes 15 x 20 cm - zwart

Ontdek onze set van 5 fluwelen zakjes in de elegante kleur zwart, elk met afmetingen van 15 x 20 cm. Perfect voor het verpakken van kleine geschenken of kostbare items, voegen deze zakjes een vleugje luxe en stijl toe aan elke gelegenheid.


Verwittig mij wanneer beschikbaar


Verwittig mij

Gelijkaardige producten


Beschikbaarheid:

Niet voorradig

Verzending:

binnen de 24 u

Gratis verzending:

Voor gratis verzending ontbreekt : € 75,00

Merk:

SAKETOS

Stukken in set:

5 st.

Uw aanpassingen:

We bieden jullie een set van 5 stuks zakjes vervaardigd van velours met afmetingen 15 x 20 cm aan. Dit praktisch pakket is verkrijgbaar in de kleur zwart en zal lange tijd meegaan.

De zakjes in de gepresenteerde offerte zijn vervaardigd van velours, ook wel pluche genoemd. Velours is een heel zacht en aangenaam aanvoelend materiaal, dat al vele jaren lang als exclusief wordt beschouwd en tot op de dag van vandaag wordt gebruikt voor het maken van kleding en het stofferen van meubels.

Dankzij de esthetische en praktische waarde zijn de zakjes van velours een ideale verpakkingsmethode voor diverse alledaagse artikelen en kleine geschenken. De sterke structuur van het veloursweefsel zorgt ervoor dat de zakjes een goede bescherming bieden voor de artikelen die erin worden opgeborgen. Velours is pluizig en aangenaam om aan te raken, daarom zijn onze zakjes ideaal voor een geschenk voor iemand van wie we houden of voor een geschenk ter gelegenheid van een jubileum of ander feestelijk evenement.

Zwarte fluwelen zakjes

Bent u op zoek naar elegante verpakkingen voor kleine geschenken? Wij raden zwarte fluwelen zakjes aan die zowel vrouwen als mannen zullen aanspreken. Zwart fluweel is een universeel en tijdloos materiaal, en omdat de fluwelen zakjes geschikt is voor verschillende toepassingen, kiest u voor een verpakking die lang bij de ontvanger zal blijven.

De fluwelen zakjes zijn geschikt voor persoonlijke en professionele geschenken. U kunt er sieraden, kleine elektronische apparaten, puzzels, promotionele gadgets of exclusieve cosmetica samples in plaatsen. Als u besluit ze te personaliseren, zullen we het logo van uw bedrijf, de marketing slogan of een inspirerende citaat op de tassen afdrukken. De zwarte fluwelen zakje is ook een praktische accessoire om sleutels, oordopjes, pennen en zelfs kleine hoeveelheden geld in op te bergen. Het gebruik ervan is praktisch onbeperkt! Bovendien voegen onze stoffen zakjes een vleugje elegantie en praktisch toe aan uw dagelijks leven.

De set bevat 5 stuks zwarte fluwelen tassen van 15 × 20 cm. Bent u op zoek naar een andere kleur of maat? Ontdek de hele collectie fluwelen tasjes die beschikbaar zijn in onze winkel!

Technische parameters

SKU
VVT-1520-BKX-082
Stof
Fluweel
Kleur
Zwart
Decoratieve bedrukking
Nee
Stuks per pakket
5
Breedte *
15 cm
Hoogte *
20 cm
Hoogte van trekstrip *
16 - 17 cm
* Tolerantie van formaten
?
+/- 1 cm
Personaliseer uw tas
Personaliseer uw tas
meer laten zien

Aanbevolen Producten

X
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Out of stock

X

Vraag ons naar de beschikbaarheid van dit product

Ask about product

Aanraken om te vergroten